Optimering af Åndedræt – imod sygdom. Gratis foredrag med en af verdens førende eksperter Dr. Artour Rakhimov – Misha Sakharoff
Misha Sakharoff
Spread the Word!

Optimering af Åndedræt – imod sygdom. Gratis foredrag med en af verdens førende eksperter Dr. Artour Rakhimov

Har du astma, forhøjet blodtryk, kronisk træthed, søvnforstyrrelser, kronisk bronkitis, allergi, angstanfald, depression eller epilepsi og vil sige farvel til din sygdom?

Er du motionist eller elite atlet og vil gerne slippe med at blive forpustet, opleve større overskud og nyde din sport endnu mere?

Hvis du kan svare ja til ovenstående, så er de gratis foredrag og efterfølgende workshops er specielt skræddersyet for dig.

Du har nu mulighed for at opleve Dr. Rakhimov som gæster Danmark i september/oktober. Han er en af verdens førende vejrtræknings-eksperter og forfatter til bogen Normal Breathing som regnes for at være en bibel indenfor fysiologisk tilgang til optimering af vejrtrækning og Buteyko metoden. Se video ovenfor for flere detaljer…

HUSK TILMELDING til gratis foredrag – først til mølle pga. begrænset antal pladser! Har du en ven som kunne have gavn af det her – giv ham/hende besked og del videre på sociale medier nu.

Hillerød – Onsdag d.17. September, kl.18-20 – TILMELD
Hillerød Tennis Klub, Milnersvej 35 c, 3400 Hillerød

København – Torsdag d.18. September, kl.18-20 – TILMELD
International House, Gyldenløvesgade 11, 1600 København V
Foredraget på International House er støttet af Novum
novum_logo_sm

Mere om Dr. Artour Rakhimov:
på Amazon
– hans site normalbreathing.com

Se den fulde liste af sygdomme som kan kureres af Buteyko åndedrætsoptimering her.

Leave a Comment:

2 comments
Add Your Reply