Kursus start på søndag d.15. februar – meld dig nu, få ledige pladser! – Misha Sakharoff
Misha Sakharoff
Spread the Word!

Kursus start på søndag d.15. februar – meld dig nu, få ledige pladser!

– Søndag d.15 Februar kl.13-16 – Kursus “ONE POINT OF ATTENTION – ONE POINT OF RESILIENCE”
Ki-Kaizen & “Sakharoff resilience and health recovery protocol” – Buteyko vejrtræking, Hara træning, Keto ernæring
Workshop-række af 10 søndage i træk , kl.13-16

Kurset afsluttes med et kursusbevis for deltagere der er mødt alle 10 gange. Det forventes at deltagere forpligter sig til at komme alle 10 gange.

Adresse: Tinkuy Skyttegade 3, 2200 KBH N, www.tinkuy.dk

Tid: 10 søndage fra d.15. Februar, kl.13-16.

Tilmelding: begrænset antal pladser – misha@sakharoff.com, senest d.13.februar.

Pris : 3000 kr eller 2 månedlige rater à 1500 kr. Betaling: overføres til 3543-10831466 før kursusstart.

—-

 

Brænder du for energi-arbejde, men har altid undret dig hvordan det virker – rent fysiologisk?
– Har du helbredsmæssige udfordringer – astma, forhøjet blodtryk, træthed, søvnforstyrrelser, bronkitis, angst, depression eller cancer – og vil sige farvel til stress og kronisk sygdom?
– Vil du gerne opleve større overskud, slippe af med at blive forpustet ved anstrengelse og nyde din hverdag og din sport endnu mere?
– Er du blandt de 10% af Danmarks befolkning som bevidst søger forandring i deres liv?

Hvis du kan svare ja, så er denne workshop-række med 10 ugentlige workshops specielt skræddersyet for dig.

WORKSHOP RÆKKE – ONE POINT OF ATTENTION – ONE POINT OF RESILIENCE
“Sakharoff resilience and health recovery protocol” – Buteyko vejrtræking, Hara træning, Keto ernæring
10 workshops med start fra Søndag d.15.Februar

Vejen til forandring går gennem personlig udvikling, som for de fleste foregår udelukkende oppe i hoved- og hjertehøjde.
Alt for ofte glemmer vi at sansning af verden foregår nede i kroppen og ad den vej påvirker både tanker og følelser.

Ville det ikke være smart at træne adgang til både tanker, følelser og sanser gennem et enkelt punkt i kroppen?
Og på den måde optimere både helbred, relationer og acceptere omgivelserne uden det evige behov for anerkendelse?
I østlig tradition findes der et begreb ‘radikal accept’ – som trænes via ‘one-pointed-attention’ – ét-punkts-opmærksomhed.
I japansk tradition hedder dette punkt Hara og regnes for kroppens midtpunkt med direkte forbindelse til alle kroppens energisystemer.

Jeg hedder Misha Sakharoff, Ingeniør, M.Sc. med glødende interesse for menneskets fysiologi, kampsport og præstationsoptimering.
Da jeg indså, at alt energi-arbejde kan koncentreres i 1 punkt, spurgte jeg mig selv:
– Kan jeg optimere helbred og præstationer ved at forbinde de gamle traditioner med moderne videnskab og fysiologi på en klar og forståelig måde?
– Kan jeg skabe helbredende synergi ved at kombinere moderne fysiologisk forskning om åndedrættet og ernæring med psykofysiologisk træning fra kampsport traditionen?
– Kan jeg bekæmpe kroniske sygdomme ved langsomt at bringe alle kroppens systemer i balance – equilibrium?
– Kan jeg styrke min mentale, fysiske og immune modstandskraft (resilience) – samtidigt og fra samme punkt?

Det har i årenes løb ført mig til formulering af mit eget “Sakharoff resilience and health recovery protocol”.
Den kombinerer på en organisk måde inspiration hentet vidtforskellige steder – åndedrættets fysiologi med Buteyko teknik, ketogen ernæring med psyko-fysiologisk stresshåndtering fra Samurai og Aikido. Det har hjulpet mine klienter til at skabe stærke og levedygtige resultater med små skridt – fra eliteatleter, scenekunstnere, erhvervsfolk til syge mennesker med udfordringer som f.eks. en terminal hjernetumor af 4. grad.

Workshop-rækken giver dig en masse brugbar fysiologisk viden og lærer dig konkrete øvelser som kan føre til markant forbedring af dit helbred. Du lærer hvordan du kan skabe organisk helbredende synergi som fører til fuld genoprettelse af kroppens naturlige equlilibrium / balance. Det er vigtigt at forstå og acceptere at dybdegående forandringsarbejde kræver livsstilsforandring via omlægning af vaner. Du lærer at få alle 5 nedenstående områder samlet i ét flow via Kaizen proces-filosofi, som går ud på at tage éet lille trin ad gangen. Det vil sikre processen som vil holde dig fast på rette kurs. Det tager tid. Derfor arbejder vi i 10 sammenhængende uger med 5 hovedområder som understøtter hinanden i en ægte stjerne-topologi:

1. Buteyko åndedræts-optimering/
Findes der åndedrætsøvelser som optimerer den måde man trækker vejret på alle timer i døgnet – også når man ikke er opmærksom på sin vejrtrækning? Kan man forbedre iltning af alle kroppens celler 24/7? Hvad er fysiologien bag normalisering af kroppens metabolisme, energiflow og via vejrtrækningen?

Lær fysiologien bag Buteyko teknikken for medicinfri behandling og forebyggelse af kroniske sygdomme skabt af Dr.med. Konstantin Buteyko. Metoden er baseret på dyb viden om menneskelig fysiologi og er afprøvet på tusindvis af sygdomsforløb imod fuld helbredelse. Den er baseret på aktivering af kroppens naturlige produktion af flere effektive kemiske stoffer anvendt af medicinalindustrien i produktion af moderne medicin. Hør om erfaringerne om styrkelse af hjerte, lunger, større udholdenhed, forbedret nattesøvn – og om behandling af en lang række kroniske livsstilssygdomme.

2. Ketogen ernæring
Der findes masser af forskellige måder at spise på, alverdens dieter. Men ikke nogen af dem ændrer på det faktum at kroppens celler lever af glykose. Ulempen er at glukose er samtidigt også hovedkilde til inflammation, foretrukken foder af cancerceller og candida svamp. Kan kroppens celler skifte til leve af andet end glukose og gøre os raske indefra?

Svaret er ja! Lær om fysiologien og forskningen bag ketogen ernæring. Hør om erfaringerne om normalisering af kroppens metabolisme og behandling af epilepsi, fedme, cancer. Bliv rask indefra – få hjælp til en let start med keto og støtte til at blive ved.

3. Mental resilence
Mental styrke, modstandskraft mod stress og generelt personlig udvikling er oftest områder hvor man arbejder med hoved (ændring af tankemønstre) af hjerte (følelser, traumer). Vil det gavne at tilgå disse områder via arbejde med maven og det fysiske krop – istedet for hoved og hjerte?

Bliv inspireret til at skabe stærkeste fysisk/mental balance synergi ved at kombinere ældgammel viden om Hara-centrering og active relaxation fra Samurai og Aikido med den seneste fysiologiske stress-forskning om optimering af vejrtrækning. Lær at fastholde One-Pointed-Attention, fokus i kroppens midtpunkt Hara – både i fysisk og mental aktivitet og i bevægelse.

4. Fysisk resilience
Kan fysisk øvelse optimeres så den gavner alle vigtige dele af af mind-body sammehæng? Kan en øvelse både stabilisere knoglestrukturen, styrker kroppens balance, forbedret mobilitet, genoprettelse af kroppens led/brusk og reetablering af lymfe-flow?

Bliv inspireret med 3D Circular Joint Motion – multiple-purpose exercise inspireret af gammelt indisk kamp-system Dharma Marga. Vi lærer at udføre den fysiske øvelse udfra One-Pointed-Attention – så du opnår den maksimale helbredende potentiale.

5. Immun resilience
Vores krop har 2 vigtigste generale forsvarssystemer, også kaldet respons. ‘Kamp-flygt’ stressrespons rettet mod ydre intryk/ ydre fjender og ‘afslapningsrespons’ rettet mod indre indtryk/ indre fjender. ‘Afslapningsrespons’ trigger immunrespons og aktiverer immunforsvaret. Træning af One-Pointed-Attention fastholder dig i ‘Afslapningsrespons’ gennem hele dagen – og styrker din immunforsvar ad den vej.

Din immunforsvar trimmes ved et multidisciplinær tilgang som indebærer:
1. Forbedret af iltning på celle-niveau via optimering af vejrtrækning,
2. Reetablering af lymfe-flow via fysisk øvelse
3. Fastholdelse af afslapningsrespons
4. Epi-genetisk overbygning – som toppen i helbredende synergi

Mine fokusområder:
– multidisciplinary approach to breathing physiology in combination with ketogenic nutrition and active relaxation techniques,
– cancers and brain tumours, ME/CFS, cardiovascular, eczema, depression, stress, anxiety, voice therapy
– mental and physical resilience for sport and artist performance,

Min baggrund:
Msc in engineering, converted engineering career to educational-inspirational work for 5 years ago: https://www.linkedin.com/in/200966.
BBEA certified Buteyko breathing instructor: http://www.buteykoeducators.org/europe.html.
Peak performance trainer over 6.000 hrs of consulting/ coaching experience: www.dancingsword.dk
Tennis resilience breathing instructor: www.breathingfortennis.com.
Blogger: www.sakharoff.com
ALLEREDE AFHOLDTE FOREDRAG
——————————————————-

– Søndag d.11. Januar kl.09-11 – foredrag “KI ENERGI & SEX”
Pris 50 kr (gratis for medlemmer af Tinkuy)

Interesserer du dig for sex? … Ok. Måske er det lidt pænere at spørge om du interesserer du dig for energiarbejde?
Måske vil du gerne forbedre balance mellem dit sensuelle og seksuelle jeg? Har du altid undret dig hvordan de subtile begreber Qi, Ki eller Prana hænger sammen med vejrtrækning – rent hardcore fysiologisk?

Jeg fortæller om mine erfaringer med mental og fysisk resilience træning, som også kan bruges i hverdagen til at få mere ud af din intimitet.


– Torsdag d.29. Januar kl.19-21 – Foredrag “ONE POINT OF ATTENTION – ONE POINT OF RESILIENCE”

Intro foredrag til workshop rækken. “Sakharoff resilience and health recovery protocol” – Buteyko vejrtræking, Hara træning, Keto ernæring
Pris 50 kr (gratis for medlemmer af Tinkuy)

Leave a Comment:

1 comment
Add Your Reply