Fysiologisk optimeret åndedræt stopper kaos – og gør sygdomsfri – Misha Sakharoff
Misha Sakharoff
Spread the Word!

Fysiologisk optimeret åndedræt stopper kaos – og gør sygdomsfri

Jeg har hentet inspiration fra russisk læge og videnskabsmand Dr.med. Konstantin Buteyko. Hans moderne metoder for medicinfri behandling og forebyggelse er baseret på dyb viden om menneskelig fysiologi og afprøvet på tusindvis af sygdomsforløb som er ført til fuld helbredelse. Han har i 70-80’erne arbejdet med optimering af sovjetiske kosmonauters åndedræt og trænet sovjetiske idrætsfolk – iblandt dem flere olympiske medalje-vindere.

Min egen metode DancingSword kombinerer sidste fysiologiske stress-forskning med Buteyko teknikken og med ældgammel viden om centrering- og fysisk/mental balance fra samurai sværdkunst, Aikido og Kungfu.

I øjeblikket er jeg igang med indkøring af denne nye hjemmeside www.sakharoff.dk, som får mere enkelt og overskuelig struktur end den gamle. Her kommer der snart flere opdaterede informationer om mit arbejde med vejrtrækning og sygdom. I mellemtiden kan du læse mere om mit arbejde med behandling og forebyggelse af sygdom på min gamle hjemmeside www.DancingSword.dk.

Leave a Comment: