Praktiske tiltag – Uge 5 – Misha Sakharoff

Praktiske tiltag – Uge 5

VIGTIGT: SE VIDEOEN OVENFOR FØR DU LÆSER VIDERE!

 

Lidt praktisk information

Vi startede med at sammensætte et gratis kursus på 8 uger, hvor ideen var at præsentere de seneste forskningsresultater inden for metaboliske kure.

Efterfølgende nævnte flere kursister et ønske om at få mere viden om de praktiske tiltag. På baggrund af disse henvendelser har vi opdateret kursus med meget mere indhold. Nu ligner vores gratis 5 ugers kursus til forveksling den betalte udgave på 50 uger, hvor vi arbejder aktivt hver dag med både teori og praktiske tiltag. Vi vil gerne give dig så meget som muligt til at kickstarte din egen forandringsproces. Så nu kan du glæde dig til at få støtte 5 dage om ugen i de efterfølgende uger.

 

Hvad handlede den sidste mail om?

Vi har tidligere identificeret 5 vigtige faktorer som kan give os mulighed for at stoppe kognitiv tilbagegang og reversere Alzheimers. I denne uge taler vi om en af de 5 faktorer – hvordan fysisk bevægelse påvirker stofskiftet og hvilke videnskabelige studier påviser det ifm. Alzheimers. Vil du genopfriske hvad den sidste mail handlede om? Så se det før du gå videre: https://sakharoff.com/stop-alzheimers-uden-medicin-uge-5/

 

For dig der har Alzheimer’s eller er i risikogruppen

Vi har snakket om ny forskning i Alzheimer’s og resultater med ny-diagnosticerede, som for første gang giver grundlag for optimisme.

Spørgsmålet er: Hvordan kan vi selv drage nytte af disse opdagelser uden at spilde tiden med at vente på andre? Hvad kan vi helt konkret gøre for at modarbejde sygdommens fremdrift?

Den afgørende lære af Bredesens forsøg i USA er, at Alzheimer’s har flere årsager, at behandlingen derfor også må sigte i flere retninger på én gang, og at det største ansvar ligger på den diagnosticerede selv.

Vi skal i gang med at indøve nye hverdagsrutiner for måden vi bevæger os på, måden vi spiser på, måden vi trækker vejret på og måden, hvorpå vi plejer at omgås mentale udfordringer.

Det er store krav at stille til en person, som netop har fået at vide, at ens kognitive evner er angrebet af sygdom og at der ikke er nogen kendt kur.

Vi, der har udviklet dette program, har ikke selv diagnosen, men vi har ikke desto mindre selv udført og afprøvet hver eneste livsstilsændring og hver en praktisk øvelse. Det har givet os tillid til, at omstillingen er mulig at gennemføre, og det har givet os en viden, som vi kan dele med dig og dermed gøre overgangen en lille smule lettere.

 

Er du pårørende eller støtteperson?

Det er vigtigt at du følger undervisningen, så du kan støtte den diagnosticerede i at etablere en daglig proces og holde den. Da en diagnose ofte er forbundet med stor sorg og lyst til at opgive det hele, er det vigtigt at du selv bevarer roen og håbet; at du mildt, men bestemt insisterer på, at I sammen følger dette program eller så meget af det, som I kan.

Første uges øvelse kunne passende være at komme ud i skov eller natur og gå en lidt længere tur end I plejer, men langsommere tempo, med små skridt og med fokus på:

  • Rigtig holdning
  • God sanselig kontakt med underlaget
  • Formindsket vejrtrækning
  • Være tavse sammen – se og mærke naturen
  • Gerne små omveje væk fra stierne

 

Hent og print denne side som PDF:

For at have vejledning ved hånden i løbet af ugen og gøre det nemmere at følge din træning, kan du med fordel printe denne side i et læsevenligt formathttps://sakharoff.com/wp-content/uploads/2017/07/Stop-Alzheimer’s-Praktiske-tiltag-Uge-5.pdf

 

Se mere og få inspiration her:

Har du spørgsmål?

Husk at være nysgerrig og stille spørgsmål:

  • Skriv til mig direkte her nederst på siden under Leave a comment – jeg vil gøre alt for at svare hurtigst muligt.
  • Stil dem direkte til mig ved vores 45-min Live Q&A-session om Onsdagen kl.17.45
  • Jeg glæder mig til at møde dig online og besvare dine spørgsmål:
 
Location Local time Time zone UTC offset
København Onsdag, 17:45 CET UTC+1 hour
Tilslut ved 4 simple trin:
1. Husk at du skal have en google account – eller opret et nyt én gang for alle på www.google.dk. Gør det i god tid i forvejen!
2. Tryk på denne link præcist kl.17.45 på Onsdag: https://hangouts.google.com/group/ZHo3HyZQWlk83qYz1
3. Vent ca. 10-15 sekunder mens siden loader, og
4. Tryk på det lille kamera-symbol for at forbinde. Se billedet nedenfor:

 

hangout_join

Leave a Comment: