Praktiske 50 uger på vej mod at stoppe Alzheimers – Misha Sakharoff

Praktiske 50 uger på vej mod at stoppe Alzheimers

SE VIDEOEN OVENFOR – FØR DU LÆSER VIDERE!

Nu på mandag starter de praktiske 50 uger på vej mod at stoppe Alzheimers!

De første uger på vores praktiske 50-ugers kursus kommer til at handle om ketogenisk ernæring i teori praksis. Dette er en type ernæring som blev brugt i Dale Bredesen’s vellykkede forsøg. Et forsøg hvor der er lykkedes ham at reversere kognitiv tilbagegang i 9 ud af 10 tilfælde med nyadignosticeret Alzheimers.

På kurset kommer vil til at arbejde med praktisk daglig træning i alle de retninger som er brugt i dette og andre vellykkede forsøg med nydiagnosticeret Alzheimers, både ernæring, vejrtrækning, bevægelse, immunitet og mental træning.

 

Tryk på knappen for tilmelding og betaling 

Du modtager det første undervisningsmateriale allerede nu på mandag!
Du kan let afmelde på ethvert tidspunkt i kursusforløbet.
Og du vil naturligvis bevare din adgang til al kursusmateriale du allerede har modtaget.
Kursus koster 2.500 kroner om måneden i 12 måneder.

[stripe name=”50-ugers kursus” description=”månedlig abonnement” billing=”true”] [stripe_subscription id=”alzheimers_da”] [/stripe]

 

Eksempel – Praktisk undervisning i ketogenisk ernæring

Video nedenfor er et eksempel på min praktisk undervisning i ketogenisk ernæring som du starter med i de kommende 4 uger. For at påvirke cellerne optimalt i positiv retning mht. rensning, iltning, ernæring har vi brug for at formindske inflammation. En af de stærkeste metoder er at forøge biologisk tilgængelighed af næringsstoffer i maden. På længere sigt vil vi helst undgå vitaminer og mineraler i pilleform fordi disse stoffer er generelt svært optagelige for vores krop når de er i form af piller. Deres biologiske tilgængelighed eller optagelsesgrad er for lav.

For at øge effektiviteten skal vi bruge dem direkte fra maden. Madens biologiske tilgængelighed kan optimeres væsentligt ved specielt tilberedning. På kursets første 5 uger kommer jeg til at vise dig på videoer lavet i mit eget køkken hvordan man gør. Vi kommer til at lære at vælge de rigtige råvarer – fisk og kød hos fiskemand og slagter. Vi kommer til at lære specielle metoder til at sikre at alle de essentielle fedtsyrer som er meget vigtige for at reversere Alzheimers ikke går tabt ved tilberedning.

Jeg vil vise dig hvordan vil kan tilberede fisk, kød og grønt på en helt ny måde som du ikke troede var mulig.
Jeg glæder mig til at inspirere dig på vores kommende 50 ugers kursus!

PS: Har du spørgsmål eller kommentarer?
Du må gerne henvende dig direkte til mig på mobil +45 2073 5306.

Med varm hilsen
Misha Sakharoff

 

Tilberedning af bone broth boullion

I denne video fortæller jeg hvor let det er at lave en af de most næringsrige retter der findes. Som er samtidigt også absolut det billigste. I videoen viser jeg dig også indholdet af min fryser – som indeholder kun madvarer som understøtter mit stærke helbred og gør aldringsprocessen langsommere. Den indeholder faktisk intet andet end denne type helsebringende madvarer. 

 

Hvorfor er bone broth boullion så sund?

Bone broth bouillon indeholder værdifulde mineraler i en form, din krop nemt kan absorbere og bruge, herunder: calcium, magnesium, kalium, fosfor, silicium, svovl, kondroitin, glucosamin og en række sporstoffer.

Bone bouillon hæmmer også infektion forårsaget af influenzavirus og bekæmper betændelse, ved hjælp af af antiinflammatoriske aminosyrer, såsom arginin.

Fordi den giver dig en naturlig og letoptagelig kilde til kollagen protein.
De fleste mennesker får ikke nok kollagen med almindelig vestlig kost, så denne suppe hjælper med at støtte kropsvævets sundhed og hermed støtter sund, normal aldring.

  • Hjælper med at stoppe inflammation i hjernevævet – og reversere kognitiv tilbagegang
  • Kan hjælpe med at forsvare neuroner imod Amyloid Beta plak
  • Genopbygger tarmvægge, stopper inflammation og leaky gut
  • Genopbygger knoglernes mobilitet
  • Genopbygger muskelvævet
  • Genopbygger leddenes fleksibilitet
  • Genopbygger sund, livlig hud
  • Hjælper med at kontrollere sult
  • Forbedrer søvn, og støtter cellefornyelse mens du sover

Hvis du ikke har hørt om kollagen, ved du sikkert om gelatine. Dybest set er det det samme bare i lidt anden form.

Gelatine er kollagen, der er blevet varmebehandlet. Kollagenhydrolysat eller kollagenpeptider er kollagen, som er nedbrudt til en mindre molekylvægt, hvilket gør den mere bio-tilgængelig. Derfor er bone broth suppe fantastisk let at fordøje.

 

Hvorfor kollagen og gelatine er afgørende for sundhed?

Mad med højt indhold af kollagen protein er det perfekte valg til at støtte sunde væv inkl. hjerne, hjerte, tarm, muskler, mental sundhed og sund, glødende hud.

Kollagen er et protein som er afgørende for vores helbred. Det består af aminosyrer, herunder aminosyrerne prolin, glycin og arginin. Faktisk er kollagen så vigtigt, at det udgør ca. 30 procent af alle proteinerne i kroppen og findes over hele kroppen i sener, ledbånd, knogler og meget mere. Du kan måske sige at kollagen er den “lim”, der holder os sammen, fordi det virkelig er.
Kollagen findes kun hos dyr, hovedsagelig i kød og bindevæv, og det er det næstmest forekommende stof i kroppen efter vand. 

Mange mennesker forsøger at forbedre deres hud med lotioner og potioner udefra, men kollagenprotein kan hjælpe med at støtte en sund hud indefra. 

På samme måde spiller kollagen en stor rolle i at støtte sunde negle og hår. Det er også involveret i at opretholde sunde sener-væv, der knytter muskler til knogler såvel som i sunde ledbånd, en type bindevæv, der knytter knogler sammen og derved Holder også leddene sammen.

Kollagen findes i knoglerne, blodkarene, fordøjelseskanalen, hjertet, hornhinden, galdeblæren, nyrerne, blæren, glatte muskelvæv og i brusk.

Aldring sænker niveau af kollagen i vores krop. Kollagenproduktion i kroppen generelt begynder bliver langsommere omkring 20 år. Faktisk kan vi i mellem 20 og 29 år miste en procent af kollagen per år. Det mangel kan virkelig mærkes med alderen.

Generelt, når kroppen ikke har nok kollagen, begynder huden bliver tyndere og få flere rynker. Håret bliver livløst, og sener og ledbånd er ikke som de plejer at være. Dine led kan også mærke det. De kan blive stive og begynder at lave underlige lyde.

Kollagenprotein fra naturlige kilder understøtter sund metabolisme og stabil energiniveau som er specielt vigtig for din hjerne som bruger største del af kroppens tilgængelige energi til at fungere normalt. Det hjælper også med at støtte sundemuskler, sener, ledbånd, led og hud.

Så kig videoen igennem og bliv inspireret til at have denne suppe som en del af din normale ernæring!

 

Vigtigt – Hvordan opbevarer du maden?

Det er meget vigtigt specielt mht for neurodegenerative sygdomme at stoppe med at bruge beholdere af aluminium og plastik til at opbevare maden. Vi bruger udelukkende beholdere af glas og stål. Dette vil støtte kroppens detox proces samt formindske inflammation – også i hjernen! Der er flere studier der etablerer sammenhæng mellem toksiner og neurodegeneration. Så husk at hælde suppen i glas!

Leave a Comment:

5 comments
Add Your Reply