Nye behandlingsmuligheder for nydiagnosticeret Alzheimers – Misha Sakharoff

Alzheimers sygdom er frygtet. Med god grund. For den ramte er sygdommen invaliderende og desværre uden udsigt til helbredelse. For den pårørende er det næsten værre, fordi man langsomt mister en nær og elsket person.

Start med at se videoen:

Hvad kan konventionel medicin og vores folkesundhedssystem tilbyde os?

Aflastning og støtte, men ingen kur.
Du kan få hjælp og støtte til pleje af den syge i hjemmet. Når sygdommen er fremskreden nok, kan den syge få en plads på et plejehjem. Som pårørende kan man komme i kontakt med andre familiemedlemmer, hvor man kan dele erfaringer og støtte hinanden.

Som pårørende er man meget taknemmelig for al den støtte, hjælp og information, man kan få.
Men trods alt er der stadig et stort ubesvaret spørgsmål: Kan vi virkelig ikke stå imod denne sygdom? Det spørgsmål er ikke bare en håbløs drøm eller en urealistisk forventning. Nyere forskning tyder på, at man kan gøre noget i de tidlige stadier af sygdommen, og at sygdommen kan mere end lindres – den kan vendes.

Er Alzheimers virkelig irreversibel?

Har du læst i pressen, at Alzheimers sygdom er irreversibel? Har du fået at vide, at den er baseret på genetik – og hvis du har de “forkerte” gener i din familie, så vil du sandsynligvis få sygdommen før eller senere i dit liv?

Moderne forskning fortæller noget helt andet. Resultater af nyere undersøgelser forbinder Alzheimers med dysfunktion i stofskiftet, som er betinget af livsstil. Konsekvensen af denne forbindelse er den seneste tendens inden for behandling af Alzheimers sygdom. Alzheimers anses nu for at være diabetes 3, fordi sygdommens udvikling involverer en mekanisme for dysfunktionelt stofskifte, der ligner diabetes 2.

Baggrund og forskning – behandling af Alzheimers sygdom

Den gode nyhed er, at vi nu kan tale om en integrativ metode til behandling af Alzheimers sygdom – som skulle være særlig effektiv for dem, der er nydiagnosticerede.

I 2016 lykkedes det for første gang en amerikansk universitetsforsker, Dale Bredesen, at stoppe og vende relativt nydiagnosticerede Alzheimer-patienter med meget høje succesrater. Faktisk omkring 9 ud af 10 patienter. Og det er baseret på såkaldt integrativ metabolisk terapi. Det er en terapiform, der giver en stærk helbredende synergieffekt gennem integration af flere tilgange til livsstil og træning. Forskeren har opnået sine usædvanlige, for ikke at sige enestående resultater, ved at kombinere indsatser inden for ernæring, åndedræt, fysisk træning, immunologi, energiomsætning og stresshåndtering.

50-ugers kursus for nydiagnosticerede Alzheimers-patienterKender du en person med Alzheimers?

Medio august 2017 starter jeg et 50-ugers studie i Danmark, hvor jeg vil hjælpe en lille gruppe nydiagnosticerede Alzheimer-patienter med at vende sygdommen. Min vision er at gentage Dale Bredesens resultater fra hans undersøgelse i 2016, hvor han for første gang har formået at stoppe og vende de relativt nydiagnosticerede Alzheimers-patienter med en meget høj succesrate på 9 ud af 10. Jeg vil gerne gøre det med min egen protokol, som ikke involverer brug af medicin eller dyre behandlinger med medicinsk udstyr – men kun er baseret på livsstilsændringer og moderat motion.

Alle personerne i denne lille gruppe af nydiagnosticerede Alzheimers-patienter har været igennem mit gratis 5-ugers kursus og lært den videnskabelige baggrund for den metaboliske medicinfri protokol – og er klar til de 50 ugers praktisk træning.

Kender du en person med Alzheimers?

Har du et familiemedlem, en slægtning eller venner og bekendte, som for nylig har fået en Alzheimers-diagnose, og som er klar til at kæmpe? Spred budskabet, og send et link til denne side til dem, der har brug for det.

Start med 5-ugers gratis kursus

Vi kører et gratis 5-ugers kursus på både engelsk og dansk, hvor du vil blive opdateret med viden om den nyeste videnskabelige forskning inden for Alzheimers sammen med praktiske tilgange. Dette gratis 5-ugers kursus er en forudsætning for at kunne tilmelde sig det 50-ugers kursus, som starter i juli 2017. Uanset om du er Alzheimers-patient, pårørende eller bare interesseret i at kende til den nyeste videnskabelige forskning inden for metabolisk integrativ medicinfri behandling af Alzheimers – så tilmeld dig dette kursus og spred bevidstheden om, at Alzheimers kan stoppes – hvis du tager ansvaret for dit helbred i dine egne hænder!

Udsæt ikke beslutningen

Det, vi udsættes for i morgen, er ofte glemt, før det er aften. Ikke fordi vi er demente, men simpelthen fordi vi lever et travlt liv, der er overfyldt med information. Men du vil ikke gå glip af den viden, du kan få her. Og tro mig! Hvis du fortryder din tilmelding senere, er det nemt at melde sig ud igen.

—>  Klik her for at starte vores gratis 5-ugers kursus  <—