ThrivePostCancer course DA – Misha Sakharoff

 

Et godt liv efter cancer

 

Vil du gøre
din krop
så ugæstfri for kræft
som overhovedet muligt?


Du er kommet igennem kræftbehandlingen. Du har overlevet.

Men du er ikke helt den samme som du var før behandlingen.
Hverken fysisk eller mentalt.

Før du læser videre, skal du vide,
at dette ikke handler om en magisk kur, der befrier dig for eftervirkninger af behandlingen.
Hvis du søger det, så stop hellere læsningen.

 

 

 

Er dette kursus rigtigt for dig?

Ja, hvis du har gennemgået en cancerbehandling i form af kirurgi, strålebehandling, terapi eller kemo – eller en kombination af disse.
Behandlingen har svækket din krop, så der er ingen tvivl om, at du føler dig fysisk påvirket.

Bare det at få kræftdiagnosen er for de fleste et chok, og det kan være vanskeligt at komme sig over. Selv efter en vellykket behandling.
Måske har det efterladt dig deprimeret. Måske du har svært ved at forklare familie, venner og arbejdsgivere, hvorfor du ofte er træt og uoplagt, selvom du er raskmeldt.

Det er vilkårene. Dem kan vi ikke ændre. Men vi kan stadig vælge, hvordan vi vil reagere på vilkårene.

Vælger vi at lægge vores liv og lykke i hænderne på læger og sundhedspersonale, eller tager vi selv aktivt del i at skabe en sund hverdag?
Vælger vi at ignorere den uundgåelige frygt for tilbagefald, eller begynder vi at leve på en måde, som gør frygten mindre relevant?
Vælger vi at leve det samme liv som før, med stillesiddende arbejde, lange ophold i sofaen, hvidt brød og pasta – eller beslutter vi en gang for alle at gøre vores krop så ugæstfri for kræft som muligt?

 

 

 

Andre har truffet det sunde valg 

 

Dette kursus er udviklet over en årrække med 1:1 sessioner med mennesker diagnosticeret med eller under behandling for kræft.
Misha Sakhraroff har haft har succes med at hjælpe sine klienter med at etablere en livsstil, som eliminerer nogle af de grundlæggende årsager til kræft.

Flere af klienterne har gjort sig fri af cancer og har opnået et helbred, som er bedre end det de havde før diagnosen.

Vi skal huske, at kræft ikke rammer som et lyn fra en klar himmel. Kræft har altid en udløsende årsag, og selvom det er hårdt at sige, så skal årsagen altid søges i den måde vi har levet på.

Vil du opbygge og bevare et godt helbred, kan du ikke fortsætte med den livsstil, du havde før du blev diagnosticeret og behandlet.

 

 
 

 

Hvordan arbejder vi?

Misha Sakharoff har igennem sit arbejde med bl.a. cancerpatienter udviklet en integrativ tilgang til sundhed.
Det handler om at forbedre ikke bare nogle få, men alle de processer, som vores sundhed afhænger af: ernæring, vejrtrækning, bevægelse, immunforsvar og mental styrke.
På 50 uger bliver du på alle disse områder introduceret til den nyeste forskning og til praktiske måder du kan indrette dit og din hverdag med henblik på størst mulig sundhed.

Hvorfor 50 uger?
Fordi vaner og livsstil er noget af det sværeste at ændre. Vi har en tendens til at falde tilbage på gamle mønstre, især hvis de nye vaner, vi ønsker at indføre, er vidt forskellige fra de gamle.
Skal vi lykkes med det, må vi tage et lille skridt ad gangen, huske at bemærke de små fremskridt og glædes over dem, for derefter at gå videre med endnu flere små forandringer.

Du, vil blive blidt ført ad din egen vej til optimal sundhed,
til en tilstand, hvor du er opmærksom på, hvad din krop fortæller dig og hvor du opbygger den mentale styrke til ikke at være bange for tilbagefald.

 
 
 

For alle kræfttyper
er der flere skridt
du kan tage for at
forhindre tilbagefald
 
Målet er at gøre din krop (dig selv og dit miljø)
så ugæstfri til kræft
som muligt:

 • Du kommer til at udvikle en sund livsstil med vejrtræknings optimering, struktureret bevægelse, mental modstandskraft, stresshåndtering og øvelser der styrker immunforsvaret.
 • Du lærer at forbedre din daglige ernæring gennem en sund, kræftforebyggende og immunstyrkende kost og at vælge usunde fødevarer fra.
 • Du lærer at optimere dine sovevaner for at fjerne giftstoffer fra kroppen gennem udrensning og afgiftning samt genopbygning af kroppens celler.
 • Du lærer at styrke dit vitale immunforsvar gennem struktureret daglig motion.
 • Du får hjælp til at afklare tøven og tvivlsspørgsmål igennem de ugentlige spørgsmål-og-svar-sessioner.
 • Du får hjælp til at lære din samlever, dine pårørende og dine venner at have empati og forståelse for din situation, og hvad du gør ved den.
 

 

 

Kan vi selv gøre noget for at øge vores modstandsdygtighed?

… Det er ikke den vej, de fleste vælger, men:
Selvfølgelig kan vi!

VI KAN ETABLERE EN STÆRK PROCES
ved at acceptere daglig opmuntring
ved at lave en struktureret indsats
ved at vælge en integreret tilgang
ved at tage små, daglige skridt

VI KAN OPNÅ DYB LÆRING OG FORSTÅELSE
ved at lære om menneskets fysiologi
ved at bruge vores intelligens
ved at forbinde til vores intuition
ved at forstå kroppens energiomsætning

VI KAN TRÆFFE SUNDE VALG I HVERDAGEN
ved at forbinde vores daglige rutiner med træning
ved at forbinde korrekt vejrtrækning med aktiv meditation
ved at udnytte fødevarer som den bedste medicin
ved at fjerne giftstoffer hver eneste dag

 
 

Er kurset for alle?

 

Næppe!


Dette kursus er specielt udviklet
til mennesker, der ønsker at tage
ansvar for deres eget helbred.

 

 

 

Der findes ingen magisk pille.
I stedet vil vi gerne tilbyde dig vores kursus –

“Hold kræft, jeg har det godt –
et 50 ugers forløb som gør kroppen ugæstfri for kræft”

 

Kurset handler om at redde dit liv! Du har fundet denne side, fordi du føler, at dit helbred ikke er optimalt. Det kan være sandt, men der er også en anden mulighed: Dit helbred kan være mere udsat end du umiddelbart tror.

Der er så mange aspekter af vores livsstil i dag, som simpelthen ikke passer med den måde, vores kroppe blev designet på: Vores kost, vores vejrtrækning, vores bevægelse, vores stress og vores immunologi. Alle er under konstant bombardement, og vi mærker det! Men vi kan ikke løse problemet og genoprette vores krop og sind til normalitet, medmindre vi tager den integrative tilgang.

Gennem årene har Misha Sakharoff hjulpet klienter med livstruende sygdomme med at vende tilbage til perfekt helbred, og i nogle tilfælde et mere modstandsdygtigt helbred end før de blev syge, og nu han ønsker at dele disse erfaringer med dig.

Dette kursus er integrativt

Dette kursus adskiller sig fra andre kurser, fordi det integrerer flere principper og kombinerer dem i enkle trin. Kurset anvender resultaterne af den nyeste medicinske forskning inden for ernæring, vejrtrækning, motion, immunologi, energidistribution, mindfulness og stresshåndtering.

Ved at følge dette kursus, vil du skaffe dig to af de vigtigste nøgler til en vellykket og bæredygtig livsstilsændring: Viden og motivation. Ved at anvende de samme principper, der anvendes i vellykkede klientforløb, har vi udviklet dette kursus for at styrke din modstandskraft uanset udgangspunkt.

Selv hvis du er ved perfekt helbred, vil du lære værktøjer at kende, som kan få dig til at forblive i denne tilstand langt op i alderen.

 

Kursus Program - Klik på en af titlerne for nærmere oplysninger

Din egen krop rummer alternativet

I løbet af dette kursus vil du lære bestemte øvelser som har til formål at styrke din medfødte immunitet og livskraft. Vores krop er som udgangspunkt stærk. Sygdom kan midlertidigt svække den, men vi kan genoprette balancen. Selv i de tilfælde, hvor vi kalder sygdommen kronisk. Kurset bygger på den antagelse, at vore livsstilssygdomme er kroppens naturlige reaktion på dårlige livsbetingelser og forkert livsstil. At tillære sig en ny og sundere livsstil kræver en gradvis ændring af vore daglige vaner. Kun på denne måde kan vi opbygge nye vaner, der holder i det lange løb. Vi arbejder i 50 uger med at opbygge en sundere levevis på fem områder: Vejrtrækning. Ernæring. Bevægelse. Mental styrke. Styrket immunforsvar.

Buteyko åndedræts terapi

Vi arbejder med åndedrætsøvelser der kan optimere din vejrtrækning og dine automatiske vejrtrækningsmønstre. Vi arbejder med at forbedre iltningen af alle kroppens celler. Vi arbejder med Buteyko teknikker baseret på videnskabeligt arbejde af den russiske fysiolog MD, ph.d., Konstantin Buteyko og den danske læge Kristian Bohr, far til Niels Bohr. Åndedrætsøvelser mindsker behovet for medicin og forebygger eller reducerer kroniske sygdomme. Åndedrætsøvelserne normaliserer stofskiftet og udnyttelsesgraden af den energi du får fra luft og ernæring. Metoden er helt grundlæggende i vores arbejde, ligesom den bygger på solid fysiologisk viden og evidens. Buteyko teknikkerne har vist betydelige resultater overfor de fleste af vor tids livsstilssygdomme. De aktiverer kroppens naturlige produktion af hormoner og kemiske stoffer. De eneste bivirkninger af arbejdet med at forbedre dine naturlige vejrtrækningsmønstre er et styrket hjerte, styrket lungefunktion, større fysisk udholdenhed og forbedret nattesøvn.

Ketogenisk diæt

Moderne kostråd bygger på den antagelse, at alle mennesker skal spise den samme kulhydrat- og sukkerbaserede normalkost. Men der findes ikke to mennesker, som har det samme energiforbrug og det samme næringsbehov. Nyere videnskabelig forskning afslører desuden ubehagelige sandheder om vort overdrevne forbrug af glykose. Sukker (glukose) er den hyppigste årsag til betændelsestilstande i kroppen og den foretrukne næring for cancerceller og candidasvamp. Men findes der et alternativ? Klart ja. Vi arbejder med individuelle kostplaner baseret på fysiologisk viden. Vi arbejder med normalisering af kroppens stofskifte. Vi arbejder med igennem kosten at reducere kronisk inflammation, epilepsi, overvægt, diabetes og cancer. Kurset vil give dig støtte til at finde en personligt adækvat kostplan og indarbejde denne i din hverdag som en ny og sund vane. Lad os blive sunde indefra!

Mental robusthed

Vi er vænnet til at betragte mental styrke og ro som egenskaber ved vores tanke- og forestillingsverden. Vi bruger vores hoved til at ændre vores tankemønstre. Vi bruger vores hjerte til at arbejde med følelser og traumer. Men vi kan ikke tænke os til mental styrke lige så lidt som vi kan føle os til det. Albert Einstein sagde: “Vi kan ikke løse et problem ved hjælp af den samme slags tanker vi brugte, da vi skabte problemet”. I sit arbejde med mental styrke og sund stress tager Misha Sakharoff udgangspunkt i kroppen og integrerer tanke, følelse og fysik i et punkts opmærksomhed. Lær at skabe den stærkeste krop-sind synergi ved centrering og aktiv afslapning. Vi kombinerer ældgamle fokuseringsteknikker fra samuraiernes sværdkunst og filosofi med moderne Aikido. Vi lærer af den nyeste stressforskning om optimering af vejrtrækning og bevægelse. Vi integrerer aktive meditationsteknikker ikke bare på træningsbanen, men i alle de daglige gøremål.

Fysisk styrke

Vi arbejder med fysisk træning optimeret til at gavne alle vigtige dele af sind-krop-sammenhængen. Vi arbejder med at stabilisere knoglestruktur, styrke vores balance og forbedre mobiliteten. Vi træner øget fleksibilitet i kroppens led og bruskdannelser og genopbygger et frit lymfeflow, så kroppen uhindret kan skille sig af med alle toksiner og affaldsstoffer.

Et robust immunforsvar

Vores krop har to generelle forsvarssystemer: Stressrespons og afslapningsrespons. Stress respons er rettet imod eksterne stressfaktorer eller eksterne trusler. Afslapningsresponsen er rettet imod indre stressfaktorer og indre fjender som virus, bakterier, toksiner, svampe og parasitter. Din afslapningsrespons aktiverer immunforsvaret. Hvis den altså virker. Kronisk stress eller distraktion modvirker kroppens naturlige afslapningsrespons. Derfor træner vi på at genopbygge denne respons gennem et punkts opmærksomhed. Det giver dit immunforsvar ro til at arbejde med selvhelende processser. Trim dit immunforsvar med en tværfaglig tilgang, der involverer:
1. Forbedret iltning på celleniveau gennem optimering af automatiske vejrtrækningsmønstre
2. Genopbygning af dit lymfeflow gennem motion
3. Træning af din afslapningsrespons
4. Epigenetisk feedback, som det højeste niveau af synergieffekt.

 

 

Tilmeld dig nu!

”Hold kræft, jeg har det godt
– et 50 ugers forløb som gør kroppen ugæstfri for kræft”

 

 

Du modtager hver uge i 50 uger:

 • Mandag aften 20:00 CET – on-line åben session
 1. 1 Online video Q & On-line video Q & A-session – hvor du kan få svar på dine spørgsmål fra foregående uges træning.
 • Tirsdag formiddag 05:00 CET – du modtager denne uges video pakke:
  1. 1 Video – Generel diskussion af et bestemt sundhedsproblem. (Cirka. 15 min.)
  2. 2 Video – Fysiologi forklaret på tavlen (ca. 10 min.).
  3. 3 Video – Trænings video (. Ca 5 min.)
 • Torsdag morgen 05:00 CET – kort lydfil med ugentlig inspiration:
  • Forbind din hverdag med livsglæde
  • Genopdag dine drømme
  • Få hjælp til at skabe en stærk proces
  • Modtag positive tips om livsstilsændring
  • Få hjælp til at springe over overspringshandlinger

rise

Hvor meget koster det?

Normal pris for kurset er 700 DKK månedligt i 12 måneder.
Du kan nemt afmelde dig på ethvert tidspunkt.

Vi har besluttet at hver post-cancerpatient
post-kemo, post-stråling og post-kirurgi
er berettiget til at modtage hele kurset
gratis..

 
 

Hvorfor 50 uger?

550 uger lyder som lang tid. Men i forhold til resten af ​​dit liv er det kort tid. Under alle omstændigheder har vi optimeret forløbet over 50 uger fordi vi tror på princippet om små skridt (Kaizen) og langsom læring.

Ændring af vaner for livet er en proces, som kræver engagement og frem for alt, opmuntring.

Vi leverer den opmuntring blandt andet ved at invitere dig til at deltage i et fællesskab af ligestillede og ved at hjælpe dig fra uge til uge med at grundlægge nye sunde vaner et lille skridt ad gangen.

Ja, det tager 50 uger at grundlægge en bæredygtig og varig livsstilsændring, men du vil begynde at mærke virkningerne af et bedre helbred efter de første to eller tre måneder.

Regelmæssighed opbygger en stærk effekt, som tager til over tid.

Vi forbinder forskellige aspekter af sundhed som fx. vejrtrækning og diæt. Dermed skaber vi en stærk synergetisk effekt. Den effekt er den egentlige hemmelighed ved Sakharoff’s protokol. Den er forklaringen på, hvorfor protokollen skaber så stabile resultater.

 

 

 

 

TILMELD DIG TIL KURSUS OG
SKAB ET BEDRE LIV FOR DIG SELV.
GØR DIN KROP
UGÆSTFRI FOR KRÆFT.

 

Dette kursus er gratis for tidligere kræftpatienter.

Hvis du har gennemgået kemo, strålebehandling eller operation
er du berettiget til at tilmelde dig nedenfor
GRATIS

Dette 50-ugers kursus starter 1. august 2016

Hold kræft, jeg har det godt


 
 

Sponsorship

Dette kursus tilbydes gratis til personer som har gennemgået kræftbehandling fordi vi oplever at vi har udviklet en protokol som er medicinfri, som bygger på din ret til at bestemme over eget liv og som er udviklet specielt til kræftbehandlede.

Vi appellerer til jer, venner, familie, pårørende og raske, om at hjælpe os med at dække omkostningerne ved denne gestus og at give en håndsrækning til dem, som ikke kan betale for kurset selv. Vi håber at du vil anerkende nødvendigheden af dette unikke forløb og vil være med til at sikre dets udbredelse til flest mulige mennesker.

Vi vil med jævne mellemrum, og på forespørgsel, oplyse alt om, hvor mange som følger kurset og de omkostninger, som er afholdt. Hvis du sponserer med et minimum af £500 eller tilsvarende, tilbyder vi dig at følge vores Lifesaver lifestyle coursefor raske personer med 50 procent rabat.

Alt overskud går til uddannelse af nye undervisere, idet vi på den måde bedst kan udvide rækkevidden af dette forløb til et bredere publikum, støtte empirisk forskning og eksaminere forløbets virkning og effektivitet.


 

Post cancer - Strategy and Action!

 

Mød din underviser

Mit navn er Misha Sakharoff. Jeg er Integrativ sundhedsingeniør med en glødende interesse i human fysiologi, kampsport, performance optimering og selv-healing.

Min personlige og faglige søgen er at give svar på følgende spørgsmål. Er det muligt at

– Optimere performance og selv-healing ved at forbinde gamle traditioner med moderne videnskab og fysiologi på en klar og forståelig måde?
– Oprette selvhelende synergi ved at kombinere moderne fysiologisk forskning om vejrtrækning og ernæring med kampsport traditioner som Samurai og Aikido?
– Modvirke kroniske sygdomme ved forsigtigt at bringe alle kroppens systemer i stærk naturlig balance – fysiologisk ligevægt?
– Styrke menneskers mentale, fysiske og immune modstandskraft fra et og samme helende punkt – Et-punkts-opmærksomhed?

Besvarelse af disse spørgsmål inspirerede mig til at lave min egen metode, integration af forskellige teknikker til stærk healing synergi.
Min egen “Sakharoff modstandskraft og sundhed opsving protokol” tjener som grundlag for dette kursus.

Om Ki-Kaizen

Ki-Kaizen Energy Process inspirerer dig med små dagligdags skridt og livsstilsændringer til at genopbygge din fysiske, psykiske og immun modstandskraft. Ki-Kaizen Energy Process er baseret på ren fysiologi – Sakharoff MODSTANDSDYGTIGHED & SUNDHED RECOVERY PROTOKOL.

Denne uddannelse protokol er baseret på ren fysiologi. Det er universel, rettet mod dårligt helbred individer såvel som toppræstationer i sport, kunst og forretning med skræddersyede programmer. Denne protokol introducerer fuldt målbare multi-purpose uddannelse og liv ændringer, der skaber stærk synergieffekt – optimere og sammenlægning 5 grundlæggende områder i retning af sundhed og robusthed:

ENERGI OPTAG:
1 – Buteyko åndedrættet
2 – Ketogen IF / CR ernæring

ENERGI DISTRIBUTION:
3 – Mental robusthed
4 – Fysisk modstandskraft
5 – Immune modstandskraft

Min Baggrund:

M.Sc. in Telecommunication Engineering, IPMA in project management.
Integrative Health Engineer, Author of Ki-Kaizen Energy Process and Sakharoff Resilience & Health Recovery Protocol: https://www.sakharoff.com
Jeg har valgt at omlægge en traditionel ingeniør-karriere til pædagogisk-inspirerende arbejde: https://www.linkedin.com/in/200966
Certificeret Buteyko vejrtrækningsinstruktør, MBPI, MBBEA: http://www.buteykoeducators.org/europemiddle-east.html
Peak performance træner med over 6.000 timers coaching erfaring: http://www.dancingsword.dk
Grundlægger af særligt uddannelsesprogram for tennisatleter: http://www.breathingfortennis.com

Offentlig taler, coach, blogger, musiker, performer. Jeg nyder mit liv.

Testimonials