Tak for din tilmelding! – Misha Sakharoff

Tak for din tilmelding!

Tak for din tilmelding til vores 50-ugers kursusforløb “Sakharoff Secret – 50 Uger For Ny Livskraft. Et Skridt ad Gangen”

Jeg har forsøgt at strukturere kurset således at at du får viden på den nemmeste og meget praktiske måde. Det vigtigste skal altid komme først! Derfor I den første uge kommer vi til at arbejde med sammenhæng mellem bevægelse og åndedræt. Bevægelse kalder jeg al slags daglig fysisk aktivitet fra slentretur i skoven til løbetur, fysisk øvelse, sport og så videre.

På tirsdag får du den første videopakke med 3 videoer: “Åndedræt i hverdagen. Overblik, fysiologi, træning.”

Indtil da hvis du har spørgsmål eller andet tryk på svar-knappen og skriv til mig. Jeg vil gøre mit bedste for at give dig et personligt svar hurtigst muligt.

VIGTIGT: Tjek din mail-indbakke for en bekræftelse. For at være 100% sikker på at modtage kursus-mails, tilføj venligst support@sakharoff.com  til din adressebog eller whitelist.

Jeg glæder mig til at inspirere dig!

Varm hilsen
Misha Sakharoff