Course DK Landing Page – Misha Sakharoff

 

 

SKRANTENDE HELBRED?

PILLER HJÆLPER IKKE I LÆNGDEN.
– TRÆNING GØR.

 

 

 

 

BRUG FOR FORANDRING?

– VI HJÆLPER DIG MED AT SKABE ET BEDRE LIV
ALLEREDE
 I 2018.

 

 

 

 

 

Magisk pille findes ikke. Men vi har vores kursus –


VEJEN TIL ET STÆRKT HELBRED –
50 Uger for Ny Livskraft
– Et Skridt ad Gangen.

 

Du er nok kommet til denne hjemmeside, fordi dit helbred er skræntende. 

Der er så mange aspekter af vores moderne livsstil som ikke passer sammen med den måde vores krop er designet på. Det gælder både vores kost, vores vejrtrækning, vores bevægelsesmønstre, vores stressrespons og vores immunforsvar.

Har du længe udfordret dit helbred på forskellige måder – og kan nu mærke symptomer på din egen krop? At behandle symptomerne med medicin hjælper ikke i længden – men det har du sikkert forstået nu. For at skabe stabile forandringer skal du begynde med at behandle årsager. Rigtigt helbredelsesproces begynder først når du håndterer alle årsager til dit svækkede helbred. Denne multifunktionelle tilgang kalder jeg “integrativt helbred”.

I løbet af de seneste år har jeg hjulpet mennesker ramt af forskellige livstruende sygdomme med at genvinde deres gode helbred med mit integrative metode. I flere tilfælde fik de bedre helbred end før de blev syge – faktisk bedre end de nogensinde har oplevet i deres liv. Og nu vil jeg hjælpe dig med den metode jeg har brugt for at hjælpe dem – min integrative protokol for helbred.

 

 
 

Skal alle gøre det?

Absolut ikke!

Dette er kun for dig som vil
overtage ansvar for eget helbred.

 
 

 

Kursus i integrativt helbred

Dette kursus integrerer flere discipliner ved hjælp af enkelte trin. Vi anvender ingeniørens praktiske tilgang og inddrager solid medicinsk research indenfor områderne ernæring, åndedræt, fysisk træning, immunologi, energiomsætning, mindfulness og stresshåndtering.

At følge dette kursus er mere end bare at tilegne sig ny viden. Ny viden læres langsomt og vi hjælper dig på en meget praktisk måde at tilegne sig en sund og bæredygtig livsstil.

Kurset tager udgangspunkt i principper, som har gjort en betydelig forskel for syge mennesker. De har lært at tage ansvar for eget helbred og gøre sig fri af svære symptomer og alvorlige diagnoser. De samme principper kan vi bruge til at indrette vores livsstil – længe før symptomer og sygdom begynder at belaste vores tilværelse. Med andre ord – en stærk forebyggelse.

Hvorfor ikke starte, mens vores helbred er godt? Mens vi har kræfterne og overskuddet til at tilegne os viden og værktøjer, som vil holde os ved godt helbred langt op i alderen.

 

Kursets Overordnede Program

Klik på overskrifterne for at læse mere.

Den største forandring er den indre – baseret på ren fysiologi

I løbet af dette kursus vil du langsomt lære mere og mere om fysiologi. Du vil lære øvelser beregnet på væsentlig forbedring af dit helbred. Menneskekroppen er fantastisk. Jeg tror på, at det er muligt at hjælpe kroppen med at genetablere sin naturlige balance.

For at opnå varige resultater er det vigtigt at forstå og acceptere følgende – for at opnå forandring skal du lægge din livsstil om. Ikke fra den ene dag til den anden, men med gradvis ændring af daglige vaner. På den måde kan dit udbytte af dette kursus blive solidt og varigt.

Jeg vil hjælpe dig med at forbinde de fem områder herunder i ét stærkt flow. Inspireret af japansk Kaizen filosofi vil vi tage et lille skridt ad gangen. På den måde vil du være i stand til at gøre store fremskridt og blive på sporet. Forandring tager tid. Vi arbejder i ti uger med fem områder, som er gensidigt forbundne.

Buteyko vejrtræknings teknik

Findes der vejrtrækningsteknikker som kan optimere din vejrtrækning alle døgnets timer? Øvelser, som kan forbedre dine automatiske vejrtræknings mønstre? Selv, når du ikke er bevidst om din vejrtrækning? Kan du forbedre iltningen af cellerne i din krop 24-7?

Svaret er et klart JA! På kurset vil du lære at anvende teknikker udviklet af den russiske fysiolog MD, PhD Konstantin Buteyko. Teknikkerne forbedrer ikke blot cellernes iltning, men handler lige så meget om medicinfri behandling og forebyggelse af kroniske sygdomme. Det drejer sig om normalisering af dit stofskifte og din energi ved at forbedre dine automatiske vejrtrækningsmønstre.

Metoden er solidt funderet i human fysiologi. Den har opvist opsigtsvækkende resultater i forhold til en bred vifte af moderne kroniske livsstilssygdomme. Buteyko’s metode aktiverer kroppens naturlige produktion af hormoner og kemiske stoffer – de samme stoffer, som bruges af den farmaceutiske industri i produktionen af moderne lægemidler.

Samtidig med at du mobiliserer kroppens egne lægemidler, styrker du din hjerte- og lungefunktion. Som en ekstra bonus hjælper dette dig med at udvikle øget udholdenhed og bedre nattesøvn.

Ketogenisk diæt

Der er mange forskellige måder at spise på – og hundredevis af forskellige diæter og kure. Ingen af diæterne ændrer dog nævneværdigt på det faktum, at den vigtigste kilde til energi til vore celler er sukker eller glykose. Det er i det mindste, hvad mainstream sundhedoplysning og medier fortæller os.

Men moderne videnskabelig forskning har også afdækket bagsiden af vores sukkerafhængighed.. Sukker (glykose) er den hyppigste årsag til betændelsestilstande i kroppen. Sukker (glykose) er den foretrukne energikilde for cancerceller og candida-svampe. Men hvad så? Er det muligt at forsyne kroppens celler med energi fra alternative energikilder? Kan vi udvikle et stærkt helbred indefra?

Igen er svaret et klart JA! På denne del af kurset vil du lære mere om fysiologien og forskningen bag den ketogeniske diæt. Du vil på egen krop opleve hvordan det føles, når dit stofskifte normaliseres. Du vil erfare, hvordan skiftet af cellebrændsel i kroppen kan gøre det af med kroniske betændelsestilstande, epilepsi, overvægt, diabetes og cancer.

Denne del af kurset vil hjælpe dig i gang med et let udgave af den ketogeniske diæt og vil hjælpe dig på vejen til en mere varig kostomlægning. Lad os opbygge et godt helbred indefra!

Mental modstandsdygtighed

Normalt forbinder vi arbejdet med mental styrke og modstandsdygtighed med processer i hjernen. Vi bruger hovedet og ændrer vore tankemønstre. Vi hjælper hjertet med at tackle følelsesmæssige konflikter og traumer.. Men Albert Einstein gav en gang et rigtig godt råd: “Vi kan ikke løse vores problemer med den samme tankegang, som vi brugte til at skabe dem”.

Men hvorfra skal vi så hente kræfterne til at overvinde mentale og følelsesmæssige begrænsninger? Kunne kroppen være svaret? Er det muligt at påvirke tanke- og følelsesreaktioner igennem afslapning i mellemgulvet? I denne del af kurset vil du lære at opbygge den stærkest mulige synergi mellem krop og sind ved at finde et nyt og stærkt balancepunkt i kroppens midte og i aktiv afslapning.

Vi kombinerer ældgammel Samurai visdom med moderne Aikido. Samtidig udnytter vi den nyeste forskning i spændingsfeltet mellem kronisk stress og forringet vejrtrækning. Vi lærer at arbejde med ét-punkts opmærksomhed fokuseret omkring kroppens balancepunkt Hara.

Vi lærer at bruge aktive meditationsteknikker og kombinere fysisk og mental aktivitet med meditation med åbne øjne. Vi lærer at forbinde meditationsteknikker med almindelige hverdagsaktiviteter. Samuraierne kaldte det stilhed i bevægelse.

Fysisk modstandsdygtighed

Her kommer det til at handle om fysisk træning indrettet på at forbedre alle dele af den aktive forbindelse mellem krop og sind. Øvelser, som stabiliserer din knoglebygning, din balanceevne og din bevægelighed. Øvelserne stabiliserer knoglestrukturen, styrker kropsbalancen og forbedrer mobiliteten. De revitaliserer alle kroppens led- og bruskdele samt kroppens lymfatiske flow.

Du kommer til at stifte bekendtskab med tredimensionale cirkulære ledøvelser inspireret af det old-indiske træningssystem Dharma Marga. Du lærer at centrere alle øvelser i Hara – et punkts opmærksomhed. Alt dette for at fremme kroppens indbyggede helbredelseskraft.

Immun modstandsdygtighed

Vores krop har to overordnede forsvarssystemer, også kaldt responser. Kæmp, flygt eller frys-responsen eller stressrespons er rettet mod eksterne stressorer eller fjender, mens afslapningsresponsen er rettet imod indre stressorer så som virusser, bakterier, svampe og parasitter. Afslapningsrespons sætter gang i dit indre immunforsvar. Træning af af ét punkts opmærksomhed fastholder dig i afslapningsrespons hen over dagen.

Dette hjælper på en daglig basis dit immune system med at etablere en stabil selvhelbredelsesproces. I denne del af kurset kommer du til at trimme dit immunforsvar med en multidisciplinær træning, der indebærer:

1. Forbedret iltning på celleniveau gennem optimering af dine automatiske vejrtrækningsmønstre
2. Vitalisering af dit lymfatiske flow gennem fysiske øvelser
3. Fastholde og vedligeholde afslapningsrespons
4. Epi-genetisk feedback –selvforstærkende healing

 

sakharoff_protocol_star_da

Det får du hver uge i 50 uger


 • Mandag aften – online åben session:

  1. Online video Q&A session – hvor du kan få svar på dine spørgsmål opstået ved foregående uges træning.
 • Tirsdag morgen – sender ugens videopakke:
  1. Video – Generel diskussion om et konkret emne vedr. helbred (ca. 10-15 min)
  2. Video – Fysiologi forklaret på tavlen (ca. 20-30 min)
  3. Video – Træningsvideo (ca. 5-10 min)
 • Torsdag morgen – lille lyd-fil med ugens inspiration:
  • forbinde til livsglæden,
  • genopdage visioner for livet,
  • hjælpe med at opbygge et stærk proces,
  • give konkrete tips til livstilforandring,
  • håndtering af overspringshandlinger

rise

Hvad koster det?

Du kan starte allerede i dag men 2-ugers gratis prøvetid!

Efter prøveperioden koster vores kursus kun 699 DKK om måneden.

 
 

Dyb healing tager længere tid end de fleste mennesker tror.
Dette kursus giver dig hjælp og støtte gennem 50 uger, så du kan etablere din egen stærke proces!

KOM I GANG MED AT SKABE ET BEDRE LIV
– START DIN 2-UGERS GRATIS PRØVETID NU!

Efter prøveperioden koster vores kursus kun 699 kroner om måneden.

Du kan afmelde når som helst indenfor din 2-ugers gratis prøveperiode eller bagefter under dit månedlige abonnement.
Du vil selvfølgelig bevare din adgang til al det kursusmateriale du allerede har modtaget.
Hvis du afmelder i løbet af din 2-ugers gratis prøveperiode, vil du ikke blive faktureret.

[simpay id=”4624″]

 

Kursets Pensum – 50 uger/ 10 Moduler

Vores kursus består af 10 moduler. Den unikke struktur åbner langsomt for et naturligt flow af stabil livsforandringsproces. Nedenfor kan du se eksempler på de første 3 moduler, som dækker 15 uger ud af 50. Klik på MODUL overskrifterne for at læse mere:

MODUL 1


Uge 1: Vejrtrækning normalisering og Fysisk aktivitet I – Buteyko System
Tirsdag – 3 video: Introduktion 14:00, Fysiologi 15:00, Træning 2:00
Torsdag – 1 audio: Manoeuvre imod overspringshandlinger (7:00)

Uge 2: 3D Multifunktionel Træning – Genopretning af det lymfatiske flow
Mandag – Vejen Til Et Stærkt Helbred Q&A live video session, 45 min
Tirsdag – 3 video: Introduktion 14:00, Fysiologi 19:00, Træning 12:00
Torsdag – 1 audio: Praktisk afspænding i bevægelse (7:00)

Uge 3: Et-punkts opmærksomhed – Samurai fokuseringsteknikker
Mandag – Vejen Til Et Stærkt Helbred Q&A live video session, 45 min
Tirsdag – 3 video: Introduktion 21:00, Fysiologi 17:00, Træning 13:00
Torsdag – 1 audio: Accept af processens langsomhed (9:00)

Uge 4: Vi stopper systemisk inflammation – årsag for sygdom
Mandag – Vejen Til Et Stærkt Helbred Q&A live video session, 45 min
Tirsdag – 3 video: Introduktion 18:00, Fysiologi 22:00, Træning 9:00
Torsdag – 1 audio: Radikal accept og Hara punktet (6:00)

Uge 5: Måling af kontrol pause – Daglig monitorering af fremgang af din helbredstilstand
Mandag – Vejen Til Et Stærkt Helbred Q&A live video session, 45 min
Tirsdag – 3 video: Introduktion 12:00, Fysiologi 14:00, Træning 7:00
Torsdag – 1 audio: 3 måder at håndtere stress på/ (8:00)

MODUL 2

Uge 6: Ketogenisk Ernæring I – Introduktion til grundlæggende principper
Mandag – Vejen Til Et Stærkt Helbred Q&A live video session, 45 min
Tirsdag – 3 video: Introduktion 14:00, Fysiologi 15:00, Træning 2:00
Torsdag – 1 audio: Hvordan finder vi tiden til at træne (7:00)

Uge 7: Søvn optimering – Teori & Praktisk Sleep hacking
Mandag – Vejen Til Et Stærkt Helbred Q&A live video session, 45 min
Tirsdag – 3 video: Introduktion 14:00, Fysiologi 19:00, Træning 12:00
Torsdag – 1 audio: At gøre med forventning vs Bare at gøre (7:00)

Uge 8: Lifesaver Træning – Hvordan kan vi undgå og stoppe et hjerteanfald
Mandag – Vejen Til Et Stærkt Helbred Q&A live video session, 45 min
Tirsdag – 3 video: Introduktion 18:00, Fysiologi 22:00, Træning 9:00
Torsdag – 1 audio: Consentience, medasansning – at kommunikere via sanser (6:00)

Uge 9: Integrativ Uge I – Vejrtrækning & Mental indbyrdes afhængighed
Mandag – Vejen Til Et Stærkt Helbred Q&A live video session, 45 min
Tirsdag – 3 video: Introduktion 21:00, Fysiologi 17:00, Træning 13:00
Torsdag – 1 audio: Afslapning og Glæde (9:00)

Uge 10: Vejrtrækning Normalisering II – Vejrtrækning i bevægelse, næste niveau
Mandag – Vejen Til Et Stærkt Helbred Q&A live video session, 45 min
Tirsdag – 3 video: Introduktion 12:00, Fysiologi 14:00, Træning 7:00
Torsdag – 1 audio: Indbyrdes afhængighed mellem sunde øjne og sund sind (8:00)

MODUL 3:

Uge 11: Vejrtrækning III – Fysiologi af formindsket vejrtrækning
Mandag – Vejen Til Et Stærkt Helbred Q&A live video session, 45 min
Tirsdag – 3 video: Introduktion 14:00, Fysiologi 15:00, Træning 2:00
Torsdag – 1 audio: Vi mærker temperaturen af formindsket vejrtrækning (7:00)

Uge 12: Lymfatiske System – Integrativ tilgang Træning
Mandag – Vejen Til Et Stærkt Helbred Q&A live video session, 45 min
Tirsdag – 3 video: Introduktion 14:00, Fysiologi 19:00, Træning 12:00
Torsdag – 1 audio: Transformation – Proces eller Projekt? (7:00)

Uge 13: Stabilitet, Centrering, Balance – Konceptet og indbyrdes afhængighed
Mandag – Vejen Til Et Stærkt Helbred Q&A live video session, 45 min
Tirsdag – 3 video: Introduktion 21:00, Fysiologi 17:00, Træning 13:00
Torsdag – 1 audio: 3 måder at opnå konsistens i træning og livstilsforandring (9:00)

Uge 14: Integrativ Uge 2 – MI – Epigenetisk feedback
Mandag – Vejen Til Et Stærkt Helbred Q&A live video session, 45 min
Tirsdag – Introduktion 18:00, Fysiologi 22:00, Træning 9:00
Torsdag – 1 audio: Lære fra atletisk robusthed – hvordan kan vi nyde øjeblikket (6:00)

Uge 15: Ketogenisk Ernæring II – Intermitterende faste
Mandag – Vejen Til Et Stærkt Helbred Q&A live video session, 45 min
Tirsdag – 3 video: Introduktion 12:00, Fysiologi 14:00, Træning 7:00
Torsdag – 1 audio: Afbalancerede sanser handler om at lytte (8:00)

 
 
 

Hvorfor 50 uger?

50 uger lyder som lang tid. Men sammenlignet med resten af din levetid er det ikke så meget. Vi har tilrettelagt kurset over 50 uger, fordi vi tror på princippet om små skridt (Kaizen) og langsom læring.

At ændre vaner grundlagt gennem et helt liv er en proces, som kræver engagement og opmuntring.

Igennem kurset vil du løbende blive motiveret af det du erfarer, af dine egne personlige fremskridt og af din deltagelse i et fællesskab af ligesindede.

Med andre ord, vi mener at det varer 50 uger at etablere en bæredygtig livsstil og grundlægge nye, sunde vaner.

 

 

 

Læs hvad tidligere kursister siger
om forløbet med Sakharoff Protocol…

Jeg blev tiltrukket af at arbejde med Mishas metode fordi jeg kunne lide at han brugte multidisciplinær tilgang – både hvad angår ernæring og vejrtrækning – og med klar åbenhed til begge. Jeg efterhånden fundet ud af ved egen erfaring at optimeret ernæring hjalp vejrtrækningen og også omvendt.

Det er som om jeg nu lever i en anden krop. Det er meget anderledes. Nu er der overflod af energi. Og jeg finder glæde i fysisk træning, hvilket aldrig var tilfældet før. Jeg går ud for at gå en stille tur, og før jeg ved af det, så er jeg i gang med at løbe.”

Julia Lally,  Selvstændig

 

Jeg er 52 år gammel. Da jeg tilmeldte mig Mishas workshop, led jeg under en blanding af flere lidelser, herunder søvnapnø, ekstrem træthed, fatty liver grade 3, high triglycerides. Hvortil kommer bortopereret galdeblære.

Efter seks måneders arbejde med Misha er min fordøjelse normaliseret, jeg har normale triglycerid-tal og et godt kontrolleret blodsukkerniveau. Fatty liver er næsten helt helbredt. Søvnapnø og snorken er overståede kapitler,og jeg føler mig komplet udhvilet om morgenerne.

For mig er disse teknikker mere end en åbenbaring. De har hjulpet mig med at genvinde kontrollen over mig selv og min krop. Det er rart at se, hvordan min krop har forandret sig og endnu bedre – det er utroligt, men jeg har meget mere energi! Jeg har aldrig oplevet nget lignende, og jeg vil fortsætte med at passe min træning.”

Nahum Rozen,  Engineer, Sr. Manager

 

Jeg hedder Chr Hermann og er uddannet læge. Det jeg synes har været spændende og i særdeleshed har været spændende med mit lægelig baggrund, det er at Misha er rigtig god til at formidle de ting som skal fungere rent fysiologisk for at man fokusere og koncentrere sig. Og det er meget skægt at han med sin ikke lægelige baggrund faktisk kan illustrere de fysiologiske mekanismer som ikke falder igennem men som rigtig godt understøtter det som vi gør. Og her tænker jeg på vigtigheden af vejrtrækning. Vigtigheden for at slappe af og få groundet.

Det at sætte det in in en sammenhæng- der hvor det skal bruges i den rigtige kontekst som det hedder det synes jeg har været kolossalt givende. Og i og med at jeg bruger halvdelen af mit liv på arbejde hvor jeg selv coacher og underviser inde på universitetet så kan jeg se hvor god han er til at bruge sit eget eksempel. Han er fantastisk dygtig til at tage sit eget eksempel. I en travl hverdag – fokuser, fortæl hvad er der for nogen mekanismer der sker og hvordan. Så tager vi hinanden i hånden og kommer fremad. Det er han unik til det der – rent pædagogisk. Det må jeg give ham! ”

Christian Hermann,  MD. PhD

 

En af de største øjenåbnere for mig var, at vejrtrækningen kan gøre så stor en forskel… Jeg har oplevet for 5 år siden, at jeg var jeg til marathon i Berlin. Jeg var ude at løbe og gennemførte, men på en meget ringe tid – og jeg blev skadet. Siden da har jeg ikke kunnet løbe. Jeg begyndte at trække været igennem de metoder Misha har. Relativ kort tid efter, faktisk en uge efter at jeg har begyndt at trække vejret på en anden måde, har jeg kunnet løbe – og lige siden har jeg ikke har haft problemer.

Jeg har altid haft problemer med mit hjerte, det har strammet til når jeg har bevæget mig for meget. Det gør det ikke længere – jeg føler mig ubesværet når jeg løber. Det har gjort at jeg har fået øjnene op for hvor vigtig vejrtrækningen er – ikke kun teoretisk, men også i praksis… Jeg har nu prøvet det på min egen krop og kan se at jeg blev roligere, og mit hjerte fungerer faktisk optimalt nu. Mit knæ har for første gang på 5 år har kunnet ‘tage mig med på en lille rejse. En klar anbefaling til Misha herfra.

Det er en relativt hurtig effekt, du kan opleve, hvis du tager det til dig. Misha er meget funderet teoretisk og det gør også at man forstår ‘hvorfor’ man skal gøre sådan, og hvad det faktisk betyder i kroppen.”

Thomas Thor,  Træner, B.Sc. Sportspsykologi

 

For et år siden havde jeg aldrig hørt om dette kursusforløb. Jeg var 61 og troede på den uundgåelige nedgang i mit helbred. Jeg hørte om Misha i forbindelse med en vens kræftbehandling og var, at ved at indføre denne livsstilsændring kunne jeg forbedre mit helbred. Jeg var forbløffet over resultaterne! Jeg tabte mig 15 kg og er nu på de samme vægt som jeg havde i min ungdom. Jeg bruger ikke længere medicin for problemer med syreopstød – noget jeg har døjet med hele mit voksenliv. Jeg har mere vitalitet. Mit blodtryk er normalt. Min hvilepuls er i midten af 40’erne. Jeg påstår ikke at det kan skrue tiden tilbage, men det føles sådan.

Det er svært at tilskrive denne forbedring én ting, så jeg tror, at det er en kombination af alle aspekter. Forståelse af fysiologi hjælper gevaldigt, og jeg ved, at jeg kun skal bede om at få de oplysninger, jeg har brug for fra Misha, og få henvisninger til den nyeste forskning. Ændring af din livsstil kan være en ensom rejse uden støtte og opmuntring!”

Steve Pickering,  Business Consultant

 

Jeg er 55 år gammel. Jeg havde fornøjelsen at deltage i Mishas kursus om Buteyko vejtrækning, fysiologi og sund kost. Jeg begyndte på kurset som en normal, let overvægtig midaldrende mand, i ikke alt or god form og med en hvilepuls et godt stykke over 62.

Mishas grundige indsigt i fysiologi og i forbindelsen mellem vejrtrækning og en sundere krop var en sand øjenåbner for mig. Efter ti ugers regelmæssig, men ikke overvældende svær, træning havde jeg reduceret min hvilepuls til 52 og min kontrolpause var forbedret fra omkring 20 sekunder til cirka 35. Det medførte en mærkbar mindskelse af mine regelmæssige hovedpiner og et generelt højere energiniveau. Alt i alt har jeg opnået forbedret livskvalitet ved at tilegne mig Misha’s indsigter, metoder and positivitet.”

Klaus Jacobsen,  Strategisk Udviklingsleder

Jeg blev tiltrukket af at arbejde med Mishas metode fordi jeg kunne lide at han brugte multidisciplinær tilgang – både hvad angår ernæring og vejrtrækning – og med klar åbenhed til begge. Jeg efterhånden fundet ud af ved egen erfaring at optimeret ernæring hjalp vejrtrækningen og også omvendt.

Det er som om jeg nu lever i en anden krop. Det er meget anderledes. Nu er der overflod af energi. Og jeg finder glæde i fysisk træning, hvilket aldrig var tilfældet før. Jeg går ud for at gå en stille tur, og før jeg ved af det, så er jeg i gang med at løbe.”

Julia Lally,  Selvstændig

Som Mishas klient kan jeg se, at han metode reelt virker, fordi jeg kan se den daglige udvikling. Træningen er ikke altid nem, og livsforandringen er stor. Men en del af Mishas support er at lære den rigtige proces med små daglige skridt. Så det ikke føles overvældende. Det føles på en måde meget naturligt.”

Anders, 56,  Klassisk Musiker

Jeg har prøvet forskellig medicin, probiotika, forskellige kosttilskud og diæter, men effekten var til at overse. I løbet af de sidste 10 måneder sammen med Misha er mit energiniveau langsomt forbedret, så jeg kan klare 15-30 min. daglig tur og vejrtrækningsøvelser uden at være helt udmattet. Arbejdet med Sakharoff Protokollen har givet mig håbet om at komme tættere til at leve et normalt liv igen.”

Aske, 25,  Jazz Musiker


Misha Sakharoff

Din Underviser

Jeg hedder Misha Sakharoff. Jeg er Integrativ Sundhedsingeniør med en glødende interesse for den menneskelige fysiologi, kampsport, optimering af performance og støtte til selvhelvbredelse.

Jeg har personligt trænet mange mennesker og hjulpet dem med at vende deres deres skrantende helbred og sygdomme som astma, diabetes, hjertekarsygdom og kræft tilbage til et normalt helbred.

Dette arbejde har givet mig inspiration til at opbygge min egen metode, som integrerer forskellige områder af menneskelig sundhed og skaber en stærkt selv-healende synergieffekt. Jeg kalder det Sakharoff Protocol for Helbred & Robusthed.

Disse erfaringer har jeg videreført til dette 50-ugers kursus. Sakharoff Protocol udgør grundlaget for undervisningen.


Din tilmelding starter med 2-ugers gratis prøvetid.

Du kan afmelde når som helst indenfor din 2-ugers gratis prøveperiode eller bagefter under dit månedlige abonnement. Du vil bevare din adgang til al kursusmateriale du allerede har modtaget. Hvis du afmelder i løbet af din 2-ugers gratis prøveperiode, vil du ikke blive faktureret.

Senere kan du let afmelde på ethvert tidspunkt i kursusforløbet – uden nogen spørgsmål.

FAQ – Ofte Stillede Spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, som ikke er nævnt nedenfor, er du velkommen til at kontakte mig direkte på misha@sakharoff.com.

Er dette kursus for mig?


Dette kursus er ikke en magisk kur. Hvis du leder efter den magiske kur, er dette kursus ikke for dig.

Som vi sagde før, har vi ingen mirakelkur for din tilstand. Men hvis du er villig til at tage ansvar for dig selv og vil lade os arbejde med dig over 50 uger, er vi overbeviste om, at vi kan bidrage til at ændre dit liv tilstrækkeligt til, at du kan leve fri af smerte og frygt, og gøre din krop så modstandsdigtig mod moderne livstilsygdomme og kroniske inflammationstilstande som overhovedet muligt.

Hvad er forskellen mellem dette kursus og andre kurser om sundhed?


Dette kursus adskiller sig fra andre kurser, fordi det integrerer flere principper ved at kombinere dem i enkle trin. Vi bruger ingeniørmæssige principper og anvender resultater af den nyeste medicinske forskning inden for ernæring, vejrtrækningsoptimering, motion, immunologi, energidistribution og stresshåndtering.

Ved at følge dette kursus, vil du åbne op for en vellykket og bæredygtig livstilsforandring. Ved at anvende de samme principper, som bliver brugt i vellykkede cases om livsstilssygdomme, har vi udviklet dette kursus for at styrke kroppens modstandskraft. Vi vil gerne give dig redskaberne – og støtte både din læring og praktiske arbejde igennem de næste 50 uger.

Hvornår starter og hvornår slutter kurset?


Du kan starte kurset allerede i dag. Du vil få live Q & amp; A sessioner på næstkommende mandag. Du vil begynde at modtage videoer næste tirsdag og audiofiler med mentaltræning på torsdag. Dette ugentlige mønster vil du følge i løbet af de næste 50 uger for at støtte den stærkeste livsstilsændring du nogensinde har oplevet i dit liv.

Hvordan ved jeg, at det kommer til at hjælpe mig?


Dette kursus er udviklet fra 1:1 sessioner med mennesker diagnosticeret eller under behandling for kræft og andre livstilsygdomme. Jeg har succes med at hjælpe mine klienter til at opbygge en strategi, som fjerner selve grundlaget for nogle af de hyppigste årsager til kræft og andre livstillsygdomme.

Mange af mine klienter er gået videre end blot til at stoppe deres sygdom – til en tilstand af bedre helbred, end de nogensinde før har haft i deres liv.

Dette kursus hjælper dig med at gøre denne livsstilsforandring stabil ved at støtte dig gennem en langsom overgangsproces over de 50 uger. Det er derfor, det virker.

Hvor længe kan jeg have adgang til kurset?


Hvad siger du til hele din levetid? Efter tilmelding, har du ubegrænset adgang til alt kursus materiale, så længe du har lyst – på tværs af alle enheder, du ejer.

Hvad hvis jeg bliver utilfreds med kurset?


Som sagt – Vi ønsker kun glade og raske klienter. Du kan afmelde når som helst indenfor din 2-ugers gratis prøveperiode eller bagefter under dit månedlige abonnement. Du vil bevare din adgang til al kursusmateriale du allerede har modtaget. Hvis du afmelder i løbet af din 2-ugers gratis prøveperiode, vil du ikke blive faktureret. Senere kan du let afmelde på ethvert tidspunkt i kursusforløbet – uden nogen spørgsmål.

 

Jeg føler mig nu i overskud af energi og jeg arbejder 14 timer hver dag. Her ud over træner jeg halvanden time dagligt. Jeg har det fantastisk, og jeg anbefaler Misha til alle. Jeg har allerede anbefalet ham til mange af mine venner. Nogle af dem har indledt et samarbejde med Misha med baggrund i en cancer diagnose. Misha er et positivt menneske, og han følger sit program meget nøje. Det kræver tid og indsats, men resultaterne er det bestemt værd. Tak til Misha. Jeg kan anbefale ham af hele mit hjerte!

Dr. Igal Balan,  Læge

 

Dyb healing tager længere tid end de fleste mennesker tror.
Dette kursus giver dig hjælp og støtte gennem 50 uger, så du kan etablere din egen stærke proces!

KOM I GANG MED AT SKABE ET BEDRE LIV
– START DIN 2-UGERS GRATIS PRØVETID NU!

Efter prøveperioden koster vores kursus kun 699 kroner om måneden.

Du kan afmelde når som helst indenfor din 2-ugers gratis prøveperiode eller bagefter under dit månedlige abonnement.
Du vil selvfølgelig bevare din adgang til al det kursusmateriale du allerede har modtaget.
Hvis du afmelder i løbet af din 2-ugers gratis prøveperiode, vil du ikke blive faktureret.

[simpay id=”4624″]

 

Misha Sakharoff – Baggrund:

M.Sc. in Telecommunication Engineering, IPMA in project management.
Integrative Health Engineer, Author of Ki-Kaizen Energy Process and Sakharoff Resilience & Health Recovery Protocol: https://www.sakharoff.com
Konverteret ingeniørkarrieren til arbejde som underviser, træner og inspirator: https://www.linkedin.com/in/200966
Certified Buteyko breathing instructor, MBPI, MBBEA: http://www.buteykoeducators.org/europemiddle-east.html
Peak performance træner med over 6.000 timer af underivsning/træning erfaring: http://www.dancingsword.dk
Public speaker, inspirator, blogger, musiker, performer. Jeg nyder mit liv.

Se denne artikel online  eller Læs den som PDF