Athletisk Performance og Helbred – Misha Sakharoff
 

Godt fitness niveau
men dårligt helbred?

For en stærk atletisk performance
skal du vælge både fitness og sundhed.

Helbredsproblemer
minimerer din fitness!

 
 

Større Energi > Stærkere Fokus > Øget Robusthed
+ Optimal Helbred:

Tilmeld dig vores 50-ugers kursus og
opbyg din egen konkurrencefordel

– og få personlig støtte i din daglige proces!

 
 Fitness og Sundhed er ikke det samme.

Selvom vi typisk ser på atleter som sunde og raske, meget ofte er de ikke.
Ofte har eliteatleter et højt fitness niveau – og flere sundhedsproblemer.


Er det et paradoks? Overhovedet ikke.

Overtræningssyndrom er en normal konsekvens af at være besat af resultater.

 

 
 

Misha er virkelig god til at formidle de fysiologiske funktioner på en måde, som giver dig mulighed for at fokusere og koncentrere dig om træningen. Han kan, med sin ikke-lægelige baggrund, illustrere de fysiologiske mekanismer, som understøtter det arbejde, vi gør. At være i stand til at sætte tingene i sammenhæng, hvor de kan bruges, i den rigtige kontekst, han er unik til det der rent pædagogisk, det må jeg give ham.”

Christian Hermann,  Læge, PhD

20 års erfaring samlet i et kursus


Misha Sakharoff

Mit navn er Misha Sakharoff. Jeg er integrativ sundhedsingeniør, Buteyko åndedrætsterapeut og ophavsmand til Sakharoff Protokollen. Jeg vil hjælpe dig med at nå høje atletiske præstationer og samtdigt forbedre dit helbred.

Min hoved-kompetence er at gøre din atletiske performance så stress-fri som muligt.

Min Sakharoff Protokol for Helbred & Robusthed har hjulpet mange af mine klienter til at opbygge deres egne konkurrence fordele. Vores arbejde gør en forskel ved at integrere fem områder af menneskets helbred i én livsforandrende proces.


Atletisk Performance og Helbred er et kursus, som er specielt designet til at hjælpe dig til at løfte dit helbred op til et nyt niveau af robusthed og styrke.


I kursusforløbet underviser jeg dig i de samme strategier og teknikker, som jeg bruger med mine 1-til-1 coaching klienter, som alle har haft gavn af mine 20 års erfaring som coach og personlig træner.

Kæmper du med en eller flere af disse udfordringer?

 

Hævelser og smerter – lymfeødem med hævede hænder eller fødder. Problemer med at bekæmpe infektioner.

Hjerteproblemer – herunder svimmelhed, brystsmerter eller åndenød. Forhøjet blodtryk.

Fordøjelsesproblemer – mavesmerter, kronisk diarré.

Kroniske smerter – problemer omkring knogler, led, og blødt væv, osteoporose og ledsmerter.

Lav energi – og du kan ikke træne eller udføre daglige opgaver. Du oplever muskelsvaghed og en tør mund.

For tidlig aldring – med symptomer som tidlig menopause, inkontinens, infertilitet, og erektil dysfunktion eller impotens.

Træthed – et vedvarende fysisk, følelsesmæssigt eller mentalt underskud. Du føler dig træt, uanset hvilken mængde søvn du får.

Vejrtrækningsproblemer – du oplever luftmangel, du trækker vejret med munden, kan vågne op med åndedrætsbesvær.

Kognitive problemer – såsom problemer med at fokusere. Indlæring, hukommelse og evnen til at fokusere er svækket.

Dit problem kan skyldes overtræningssyndrom


Der er 3 primære årsager som bidrager til udviklingen af overtræningssyndrom.

    1. Høj træningsintensitet med abnorme vejrtrækningsmønstre, som følger til forringet stofskifte med en kronisk anabolsk / katabolisk disbalance og kronisk lav iltning på celleniveau, hvilket resulterer i nedsat fysisk og mental udholdenhed samt træthed.
    2. Fokus på enkelte detaljer i stedet for et større sammenhæng med et-punkts opmærksomhed, hvilket altid erstatter flow af kroppens naturlige performance uden bevidst kontrol, hvilket resulterer i nedsat bevægelseskvalitet og skader.
    3. Moderne stærkt forarbejdede, højt glykæmiske fødevarer, som trigger livsstilssygdomme via systemisk inflammation, hæmmer fedtforbrænding, hvilket resulterer i forringet udholdenhed og lav sportslig præstation.

Alle disse 3 faktorer trigger en sympatisk stressrespons med systemisk inflammation som manifesterer sig i en række symptomer vi definerer som overtræningssyndrom. Disse symptomer kendetegner en atlet med sundhedsproblemer, som har en tendens til langsomt at blive mere alvorlige og efterfølges af en række livsstilssygdomme.

 

Kurset vil hjælpe dig til at opnå en dramatisk forbedring af din kampform ved at lære at:


Forbinde fitness med sundhed
 – for at undgå overtræningssyndrom

Minimere slimdannelsen i luftvejene – og forhindre astma og luftvejs-hypermodtagelighed

Optimere celler til at køre på fedt – og helt glemme hvordan det er at gå sukkerkold/ hypoglykæmi

Forsinke træthed – formindske negativ påvirkning af mælkesyre og reducere oksidativt stress i muskel- og hjerneceller

Stoppe gispen efter vejret ved høj anstrengelse – med udelukkende næse-vejrtrækning ved nær-maksimal puls

Optimere aerob ydeevne med høj VO2max – og normaliserede automatiske vejrtræknings-mønstre 24/7

Dramatisk reducere risikoen for kroniske sygdomme og akutte symptomer – inkl. pludselig hjertedød og Sudden Athlete Death

Forbedre energi-økonomi – gennem optimeret cellulær iltoptagelse ved hyperkapnisk-hypoxisk træning

Reducere belastningen på hjertet – ved at optimere hvilepulsen

Styrke immunitet – og resistens mod virusinfektioner og respiratorisk sygdom

Opnå stærkere mentale ydeevne og modstandskraft mod stress – for at komme ind i tilstand af flow og ind “zonen”

Optimere søvn – med hurtigere og mere optimal restitution samt nedsat behov for søvn

 

 


Det vil gøre en kæmpe forskel i din hverdag!


Plus, en af de største fordele ved 50-ugers forløbet er den læring du modtager fra andre deltageres erfaringer.

 

Lad os afdække strategier for en integrativ tilgang som forbinder fitness og sundhed. Visionen er at hjælpe kroppen til at opnå en stærk organisk modstandskraft og robusthed samt styrke atletisk performance. Hvordan? Ved at optimere vejrtrækning, kost og udvikle dem sammen med de 3 typer robusthed vi har – fysiske, psykiske og immune. For stabile sportslige præstationer skal du både gå efter fitness og sundhed. Fordi sundhedsproblemer forringer både peak fitness og livsglæde.

Denne universelle træningsprotokol er udelukkende baseret på fysiologi.

Den introducerer fuldt målbar multi-funktionel træning og livsforandring, der skaber en stærk synergieffekt – ved at optimere og sammenbinde fem grundlæggende områder af helbred og robusthed:

ENERGI OPTAGELSE:
1 – Vejrtrækning: Buteyko vejrtrækningsteknikker
2 – Ernæring: Ketogenisk diæt kombineret med kortvarig faste

ENERGI DISTRIBUTION:
3 – Mental robusthed
4 – Fysisk robusthed
5 – Immun robusthed


5 basale kilder til forbedring af din sundhed og forebyggelse af tilbagefald:

 

Vejrtrækning, optimering – Buteyko metode for normalisering af dysfunktionel vejrtrækning, gennem optimering af automatiske vejrtrækningsmønstre 24/7. Vejrtrækning som normaliserer din krops stofskifte og stopper systemisk inflammation.

Ernæring, optimering – Ketogenisk ernæring med anti-inflammatoriske egenskaber. Ved at optimere fedtforbrændning vil kosten åbne op for kæmpe energilagre i din egen krop som er op til 20 gange større end det du oplever nu. Og det gode nyhed er at den kost smager godt for de fleste.

Mental robusthed – Vi kombinerer gammel viden fra Samurai og moderne Aikido med den seneste psyko-fysiologiske stressforskning om synergieffekter ved kombination af vejrtrækning med struktureret bevægelse.

Fysisk robusthed – Vi optimerer træning til at støtte alle dele af din krop-psyke integration. Vi stabiliserer knoglestrukturen, styrker kroppens balanceevne, forbedrer din mobilitet. Vi genopbygger kroppens led og brusk, og vi genopretter det lymfatiske flow – for at opnå stærk immunitet.

Immun robusthed – Vores krop har to overordnede forsvarssystemer, også kaldt responser. Kæmp, flygt eller frys-responsen eller stressrespons er rettet mod eksterne stressorer eller fjender. Afslapningsresponsen er rettet imod indre stressorer så som virusser, bakterier, svampe og parasitter. Afslapningsrespons sætter gang i dit indre immunforsvar. Træning af ét punkts opmærksomhed fastholder dig i afslapningsrespons hen over dagen. Dette hjælper på en daglig basis dit immune system med at etablere en stabil selvhelbredelsesproces.


 

Læs hvad tidligere kursister siger
om forløbet med Sakharoff Protocol…

 

Jeg blev tiltrukket af at arbejde med Mishas metode fordi jeg kunne lide at han brugte multidisciplinær tilgang – både hvad angår ernæring og vejrtrækning – og med klar åbenhed til begge. Jeg efterhånden fundet ud af ved egen erfaring at optimeret ernæring hjalp vejrtrækningen og også omvendt.

Det er som om jeg nu lever i en anden krop. Det er meget anderledes. Nu er der overflod af energi. Og jeg finder glæde i fysisk træning, hvilket aldrig var tilfældet før. Jeg går ud for at gå en stille tur, og før jeg ved af det, så er jeg i gang med at løbe.”

Julia Lally,  Selvstændig

Min fordøjelse er nu normaliseret, jeg har normale triglycerid-tal og et godt kontrolleret blodsukkerniveau. Fedtlever er næsten helt helbredt. Søvnapnø og snorken er overståede kapitler, og jeg føler mig komplet udhvilet om morgenen.
For mig er disse teknikker mere end en åbenbaring. De har hjulpet mig med at genvinde kontrollen over mig selv og min krop. Det er rart at se, hvordan min krop har forandret sig og endnu bedre – det er utroligt, men jeg har meget mere energi! Jeg har aldrig oplevet noget lignende, og jeg vil fortsætte med at passe min træning.

Nahum Rozen,  Ingeniør, Sr. Manager

Jeg har altid haft problemer med mit hjerte, det har strammet til, når jeg har bevæget mig for meget. Det gør det ikke længere – jeg føler mig ubesværet, når jeg løber. Det har gjort, at jeg har fået øjnene op for, hvor vigtig vejrtrækningen er – ikke kun teoretisk, men også i praksis … Jeg har nu prøvet det på min egen krop og kan se, at jeg blev roligere, og mit hjerte fungerer faktisk optimalt nu. Mit knæ har for første gang på 5 år har kunnet ‘tage mig med på en lille rejse. Det er en relativt hurtig effekt, du kan opleve, hvis du tager det til dig. Misha er vel funderet teoretisk, og det gør også, at man forstår ‘hvorfor’ man skal gøre sådan, og hvad det faktisk betyder i kroppen. En klar anbefaling til Misha herfra.”

Thomas Thor,  Træner, B.Sc. i Sport Psykologi

Mishas grundige indsigt i fysiologi og i forbindelsen mellem vejrtrækning og en sundere krop var en sand øjenåbner for mig. Efter ti ugers regelmæssig, men ikke overvældende svær, træning havde jeg reduceret min hvilepuls til 52 og min kontrolpause var forbedret fra omkring 20 sekunder til cirka 35. Det medførte en mærkbar mindskelse af mine regelmæssige hovedpiner og et generelt højere energiniveau. Alt i alt har jeg opnået forbedret livskvalitet ved at tilegne mig Misha’s indsigter, metoder og positivitet.”

Klaus Jacobsen,  Business Strategist

Som Mishas klient kan jeg se, at han metode reelt virker, fordi jeg kan se den daglige udvikling. Træningen er ikke altid nem, og livsforandringen er stor. Men en del af Mishas support er at lære den rigtige proces med små daglige skridt. Så det ikke føles overvældende. Det føles på en måde meget naturligt.”

Anders, 56,  Klassisk Musiker

Jeg har prøvet forskellig medicin, probiotika, forskellige kosttilskud og diæter, men effekten var til at overse. I løbet af de sidste 10 måneder sammen med Misha er mit energiniveau langsomt forbedret, så jeg kan klare 15-30 min. daglig tur og vejrtrækningsøvelser uden at være helt udmattet. Arbejdet med Sakharoff Protokollen har givet mig håbet om at komme tættere til at leve et normalt liv igen.”

Aske, 25,  Jazz Musiker


Misha Sakharoff

Som Integrativ Sundhedsingeniør har jeg en glødende interesse for den menneskelige fysiologi, kampsport, optimering af performance og støtte til selvhelbredelse.

Jeg har personligt trænet mange atleter og hjulpet dem tilbage til et normalt helbred.

Dette arbejde har givet mig inspiration til at opbygge min egen metode, som integrerer forskellige områder af menneskelig sundhed og skaber en stærkt selv-healende synergieffekt. Jeg kalder det Sakharoff Protocol for Helbred & Robusthed.

Disse erfaringer har jeg videreført til dette 50-ugers kursus. Sakharoff Protocol udgør grundlaget for undervisningen.

guarantee


Din tilmelding indeholder 30-dages garanti.
Hvis du ikke er helt tilfreds med kurset, kan du kontakte mig indenfor 30 dage fra tilmeldingsdatoen og få pengene tilbage, uden ekstra spørgsmål.
Senere kan du let afmelde på ethvert tidspunkt i kursusforløbet – uden nogen spørgsmål.

Kursets Pensum – 50 uger/ 10 Moduler

Vores kursus består af 10 moduler. Den unikke struktur åbner langsomt for et naturligt flow af stabil livsforandringsproces. Nedenfor kan du se eksempler på de første 3 moduler, som dækker 15 uger ud af 50:

MODUL 1

Uge 1: Vejrtrækning normalisering og Fysisk aktivitet I – Buteyko System
Tirsdag – 3 video: Introduktion 14:00, Fysiologi 15:00, Træning 2:00
Torsdag – 1 audio: Manoeuvre imod overspringshandlinger (7:00)

Uge 2: 3D Multifunktionel Træning – Genopretning af det lymfatiske flow
Mandag – Atletisk Performance Q&A live video session, 45 min
Tirsdag – 3 video: Introduktion 14:00, Fysiologi 19:00, Træning 12:00
Torsdag – 1 audio: Praktisk afspænding i bevægelse (7:00)

Uge 3: Et-punkts opmærksomhed – Samurai fokuseringsteknikker
Mandag – Atletisk Performance Q&A live video session, 45 min
Tirsdag – 3 video: Introduktion 21:00, Fysiologi 17:00, Træning 13:00
Torsdag – 1 audio: Accept af processens langsomhed (9:00)

Uge 4: Vi stopper systemisk inflammation – årsag for sygdom
Mandag – Atletisk Performance Q&A live video session, 45 min
Tirsdag – 3 video: Introduktion 18:00, Fysiologi 22:00, Træning 9:00
Torsdag – 1 audio: Radikal accept og Hara punktet (6:00)

Uge 5: Måling af kontrol pause – Daglig monitorering af fremgang af din helbredstilstand
Mandag – Atletisk Performance Q&A live video session, 45 min
Tirsdag – 3 video: Introduktion 12:00, Fysiologi 14:00, Træning 7:00
Torsdag – 1 audio: 3 måder at håndtere stress på/ (8:00)

MODUL 2

Uge 6: Ketogenisk Ernæring I – Introduktion til grundlæggende principper
Mandag – Atletisk Performance Q&A live video session, 45 min
Tirsdag – 3 video: Introduktion 14:00, Fysiologi 15:00, Træning 2:00

Torsdag – 1 audio: Hvordan finder vi tiden til at træne (7:00)

Uge 7: Søvn optimering – Teori & Praktisk Sleep hacking
Mandag – Atletisk Performance Q&A live video session, 45 min
Tirsdag – 3 video: Introduktion 14:00, Fysiologi 19:00, Træning 12:00
Torsdag – 1 audio: At gøre med forventning vs Bare at gøre (7:00)

Uge 8: Lifesaver Træning – Hvordan kan vi undgå og stoppe et hjerteanfald
Mandag – Atletisk Performance Q&A live video session, 45 min
Tirsdag – 3 video: Introduktion 18:00, Fysiologi 22:00, Træning 9:00
Torsdag – 1 audio: Consentience, medasansning – at kommunikere via sanser (6:00)

Uge 9: Integrativ Uge I – Vejrtrækning & Mental indbyrdes afhængighed
Mandag – Atletisk Performance Q&A live video session, 45 min
Tirsdag – 3 video: Introduktion 21:00, Fysiologi 17:00, Træning 13:00
Torsdag – 1 audio: Afslapning og Glæde (9:00)

Uge 10: Vejrtrækning Normalisering II – Vejrtrækning i bevægelse, næste niveau
Mandag – Atletisk Performance Q&A live video session, 45 min
Tirsdag – 3 video: Introduktion 12:00, Fysiologi 14:00, Træning 7:00
Torsdag – 1 audio: Indbyrdes afhængighed mellem sunde øjne og sund sind (8:00)

MODUL 3:

Uge 11: Vejrtrækning III – Fysiologi af formindsket vejrtrækning
Mandag – Atletisk Performance Q&A live video session, 45 min
Tirsdag – 3 video: Introduktion 14:00, Fysiologi 15:00, Træning 2:00

Torsdag – 1 audio: Vi mærker temperaturen af formindsket vejrtrækning (7:00)

Uge 12: Lymfatiske System – Integrativ tilgang Træning
Mandag – Atletisk Performance Q&A live video session, 45 min
Tirsdag – 3 video: Introduktion 14:00, Fysiologi 19:00, Træning 12:00
Torsdag – 1 audio: Transformation – Proces eller Projekt? (7:00)

Uge 13: Stabilitet, Centrering, Balance – Konceptet og indbyrdes afhængighed
Mandag – Atletisk Performance Q&A live video session, 45 min
Tirsdag – 3 video: Introduktion 21:00, Fysiologi 17:00, Træning 13:00
Torsdag – 1 audio: 3 måder at opnå konsistens i træning og livstilsforandring (9:00)

Uge 14: Integrativ Uge 2 – MI – Epigenetisk feedback
Mandag – Atletisk Performance Q&A live video session, 45 min
Tirsdag – Introduktion 18:00, Fysiologi 22:00, Træning 9:00
Torsdag – 1 audio: Lære fra atletisk robusthed – hvordan kan vi nyde øjeblikket (6:00)

Uge 15: Ketogenisk Ernæring II – Intermitterende faste
Mandag – Atletisk Performance Q&A live video session, 45 min
Tirsdag – 3 video: Introduktion 12:00, Fysiologi 14:00, Træning 7:00
Torsdag – 1 audio: Afbalancerede sanser handler om at lytte (8:00)

 

 

Jeg føler mig nu i overskud af energi og jeg arbejder 14 timer hver dag. Her ud over træner jeg halvanden time dagligt. Jeg har det fantastisk, og jeg anbefaler Misha til alle. Jeg har allerede anbefalet ham til mange af mine venner. Nogle af dem har indledt et samarbejde med Misha med baggrund i en cancer diagnose. Misha er et positivt menneske, og han følger sit program meget nøje. Det kræver tid og indsats, men resultaterne er det bestemt værd. Tak til Misha. Jeg kan anbefale ham af hele mit hjerte!

Dr. Igal Balan,  Læge

 

 

En stærk forandring tager længere tid end de fleste mennesker tror.
Dette kursus giver dig hjælp og støtte gennem 50 uger, så du kan etablere din egen proces!

TILMELD DIG VORES KURSUS OG OPBYG
DIN EGEN UNIKKE KONKURRENCEFORDEL
!

Dette kursus koster 699 kroner om måneden i 12 måneder.

[stripe name=”Atletisk performance – 50 uger” description=”699 DKK månedligt” billing=”true” currency=”DKK”] [stripe_subscription id=”sakharoff_lifesaver_apd”] [stripe_coupon label=”Har du en promo code?”] [/stripe]

Misha Sakharoff – Baggrund:

M.Sc. in Telecommunication Engineering, IPMA in project management.
Integrative Health Engineer, Author of Ki-Kaizen Energy Process and Sakharoff Resilience & Health Recovery Protocol: https://www.sakharoff.com
Konverteret ingeniørkarrieren til arbejde som underviser, træner og inspirator: https://www.linkedin.com/in/200966
Certified Buteyko breathing instructor, MBPI, MBBEA: http://www.buteykoeducators.org/europemiddle-east.html
Peak performance træner med over 6.000 timer af undervisning/træning erfaring: http://www.dancingsword.dk
Public speaker, inspirator, blogger, musiker, performer. Jeg nyder mit liv.